152

Kom hem för cirkus en timme sen. Kollade först på matchen, sen så gick vi upp för att köpa glass. Men så fastna vi visst där uppe. Gick över och spelade lite fütballe. Ganska roligt att den kvällen jag inte har träning, är jag på thule ändå. Sen nu så ska jag duscha och fixa lite. Sen så är det skola imorgon ju. Sen så har vi match borta. Sen på torsdag är det match hemma. Mycket match, me likee. Men nu ska jag gå serni. Hörs nån gång!
ÅHH, det är inte långt kvar till sommarlov nu eller! Jag längtar som zlatan. Jag ska iallafall sova i tält det första jag gör, även om jag gör det själv eller inte. Sen så ska jag bada, thihi.

151

Råkade somna när jag skulle blogga förut. Hihi. Är så jävla trött. Nu så sitter jag och sjunger med till Andreas Wijk's låtar, så jävla underbara!
Sen så ska jag bort till thule för att kolla på när f97 och f98 möter varandra. Ska väl bli roligt då, annars så sitter jag bara vid datorn hela kvällen :)
Skola idag . Fick hål på spanskan, ovanligt. Sen så har jag inte gjort så mycket dom andra lektionerna, på slöjden vart jag iallafall klar med mitt armband som vart helt okej. Sen så har jag typ legat och sovit sen jag kom hem. :)
Men nu så ska jag ta och gå härifrån. Pushej

150

Med lite rabarberpaj i magen så sitter jag nu och kollar på tv med mami och papi. :')
Dagen har varit überkul, som de andra dagarna i helgen. Vaknade ungefär kvart över 10, fast låg kvar i sängen till halv 12. Asskönt! Somnade klockan 1 igår, men datorn tvn och kläderna på med mobilen i handen. Vaknade 4 igen och gick och borsta tänderna. Hihi.
Men sen så åkte jag och johanna till julia och sen bort på thule. Där alla pojkar var. Kollade på p97's match. Tror inte det gick så bra, men. Sen så åkte alla hem till Alle och var där. Sen så åkte flickorna hem vid 5. Så jag kom hem bytte om, tröck i mig tre kakor, två glas vatten och en banan redo för att träna. Det gick väl sisådär. Nu är jag helt sluuut efter helgen, har blivit jävligt mycket cyklandes så jag ska läsa lite bloggar. pushej

149

Nu så har jag precis ätit lunch, eller ätit och ätit. Jag kan inte äta längre, mår illa bara jag känner lukten av mat. Vet inte varför, jag som alltid är hungrig och äter typ allt jag kommer åt. höhö. men det går bara inte. Åt lite potatis och kött förut. Men fick slänga hälften. Åh vad arg jag blir. :(
Men nu så ska jag iallafall borsta alla mina tänder, och sen cyklar jag bort till Julia. Sen ikväll klockan 18 har vi träning. Så jag bloggar väl efter det.
ha en bra dag, pussis :)


148

bara för att jag har så jävla tråkigt och inte orkar sova :D


1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? : insidan som räknas ju
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? : jao
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? : julia alle johanna calle joel jocke
4. Hur lång är du?: jadu. ingen aning? :o 
5. Vilken är den senaste filmen du sett? : kommer inte ihåg :o
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen : vadå?
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? : smsa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? : gifta
9. När såg du senast din mamma? : timme sen
10. Icke godkänt i något ämne? : inte betyg än
11. Mvg i något? : inte betyg än
12. När vaknade du idag? : 10.20
13. Vilken är din favoritplats? : innebandyhall och fotbollsplan
14. Vilken plats föredrar du minst? : jadu
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? : hoppas utomlands nånstans :)
16. Hur stor är din säng? : tillräckligt :)
17. Vad sover du i?  : tröja trosor?
18. Hur många kuddar har du i sängen? : 3
19. Var har du bott/bor?: i ett rött tegelhus, och ett rött trähus
20. Tycker du om kinamat? : älskar't
21. Tycker du om kaffe? : ja fifan, naat
22. Vad dricker du helst till frukost? : provivaaaa.
23. Kan du spela poker? : har kunnat, thihi
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? : japp
25. Vill du ha barn? : inte nu iaf, sen kanske
26. Kan du några andra språk än svenska? : jarå
27. Har du någonsin åkt ambulans? : nej :D
28. Föredrar du havet eller en bassäng? : havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? : godis, thihi
30. Är du cool? : jag är den coolaste du känner ;o
31. Kan du rulla med tungan? : vart skaren rulla då? typiskt hannahumor
32. Vem är den roligaste människa du känner? : jullis :d
33. Vad har du för ringsignal? : sony ericsson
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? : hela förrådet
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? : kudden <3<3<3<<3<33<<3<3<33<<<3<33<3<33<3<
36. Kan du byta olja på bilen? : bilmekaniker nr.1, eller kanske inte..
37. Vilken var den senaste boken du läste? : knappt lovlig
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? : nope
39. Dansar du i bilen? : inte i, på.
40. När var du i kyrkan senast? : mollys konfirmation
41. Hur många hål har du? - räkna?
42. Har du någon piercing? : öronen
43. Har du någon tatuering? : nejnej
44. Gillar du någon just nu? : yes
45. Har du provat droger? : aldrig
46. Röka eller snusa? : aldrig
47. Har du pojkvän/flickvän? : hiho
48. Vad är ditt mobil nummer? : 07308.. you know it ;)
49. Vad ska du göra ikväll? : det är natt dummer :)
50. Har du några syskon? : etttttt
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? : 40,93 kr



147

Ligger i min sköna säng och kollar på nån film på 4an. Kom hem för 45 minuter sen ungefär.
Men idag vaknade jag iallafall 10.20, så jag gick upp och fika och duschade lite. Sen så kom johanna runt 11 kanske. Då satt jag typ i handduk, haha. Men sen när jag hade gjort mig klar och sådär så åkte vi bort på thule, för pojkarna hade match. Sen så efter den var jag och johanna kvar och spelade lite, sen så kom alle och calle så vi följde med dom och mötte joel. Sen typ åkte vi på ica och sen bort till alle. Sen efter ett tag kom julia och sen så kom nån jocke också. Så vi var typ där och gjorde lite allt möjligt. hihi. Men sen så skulle jag hem och äta. Sen så var jag hemma i typ en halvtimme och sen åkte jag till Julia. Så efter ett tag där åkte vi bort till thule där pojksen också var. Vi satt väl mest i dom där båsen och myste littan. Sen efter ett tag kom johanna också. Har varit en riktigt kul dag :)
Men nu ska jag kolla vidare på filmen. :)

146

Kom hem för en stund sen, åt och nu ska jag sticka till Julia igen. Berättar om dagen sen runt 11 kanske. Nu ska jag iallafall cykla iväg. Pusshej!

145

Kom precis hem från en jävligt rolig och mysig kväll. Jag och johanna åkte till julia runt halv 8. Sen stack vi hem till alle, sen kom joel calle och albin efter en stund också. Sen var vi där och gjorde lite allt möjligt sen cykla vi till thule, men då skulle jag johanna och julia hem. Bästa kvällen på länge, faktiskt. Imorgon ska jag va med bruttorna igen så vi ska väl kolla på killarnas match på thule sen så vet jag inte vad vi ska göra. Hittar väl alltid på något skoj. Men nu ska jag dricka upp mitt vatten, sen duscha littan. nej kom på att jag redan har gjort det. Hehe, men vi hörs något.
hej!

144

Vet inte vad jag ska skriva om =(
Kan iallafall säga att jag har tråkigt. Skoldagen var väl helt okej. Fick alla rätt på so provet, glad tjej! Sen nu så har vi inte någe mer läxa, skönigt.
Sen ikväll så ska jag vara med Johanna och Julia. Får se vad roligt vi hittar på. :) Nu ska jag inte skriva så mycket mer. Så vi hörs nån gång, pusshej !

143

åhh varför ska det regna föööör? damp jag får, har gjort det nästan hela dagen ju. nu vill jag har sommarvärme sol och looov.
är det förresten nån som vet när gatufesten är? thihi.


142

Eftersom jag har så tråkigt passar jag på att berätta om vad jag och Freja gjorde i måndags.
Jag cyklade till henne sen cyklade vi bort till Rännö till hennes låtsas farmor och hämtade en ring lika stort som ett traktor däck. Sen så ville vi typ sitta på det ute i vattnet så vi rullar ner det till sjön. Så vi sitter där en stund och sen hoppar jag iland för att jag känner att jag kommer ramla ner vilken sekund som helst. Så sen sitter Freja där och flyter en liten stund till. Sen åker hon mot bryggan och stöter i och så ramlar hon ner i sjön. HAHA, klantis . ♥ nä, det kanske var mitt fel också, men jaja. hehehehe. men hon typ hoppar upp och skriker och har världens konstigaste ansiktsuttryck. Sen så ser man liksom hur ringen åker längre och längre bort. HAHA, och vi får inte tag på den heller för båda står uppe på bryggan. HEHE, jag får typ panik och typ skriker åt Freja. haha, sen börjar vi skylla på varandra och ringer frejas låtsasfarmor så hon får komma ner och hämta Freja med fyrhjulingen. Sen så kommer hon tillbaka och vi får ta båten ut och hämta ringen som är nästan på andra sidan. haha, det var lite kuligt. Var lite mysigt att åka båt också. HEHE. men det gick bra. Sen så for vi hemåt och sen åkte jag hem :)
Haha, roligaste jag har varit med om på länge!

ni kan få nån bild sen nån gång, för just nu är det helt knajs med mitt internet!

141

fick precis reda på att träningen är inställd. sur jag blir :( hade verkligen lust att träna! så jag slapp göra läxan, thihih. men nu är det som det är, pusshej hörs sen nån gång!

140

nu vill jag ha heeeeeelg. inte långt kvar, imorgon sen så. Måste vara med Julia, thihi. prata skit och skratta, och ligga ute på hennes studsmatta. müsigt.
skola idag ju, sen så åkte jag hem och har suttit vid datorn typ hela tiden. Ska väl snart äta sen så ska jag plugga lite på so läxan, och sen ska jag träna i det här fina vädret. Men det är då man typ ramlar och bollen gliiiiider. love it.
Vi mötte ju killarna igår, och som de flesta vet så förlorade ju vi med ganska så mycket. närmare 8-1 tror jag det blev. Var inte ens speciellt kul att spela mot dom. Men vad gör man inte för att få spela lite fotboll?
Men nu ska jag äta , kanske skriver ikväll .

139

Kom hem för en liten stund sen. Dagen gick jävligt snabbt. Sen så fick vi sluta halv 2 istället.
Bloggade inget igår, hade inte ens bloggen på tankarna. Men det var ju skola som vanligt, sen så var jag med Line en stund innan jag skulle cykla iväg på träningen. Som jag tyckte gick ovanligt bra. Sen så satt jag med so:n och sen gick jag typ och la mig. Hann med lite datorn också, men jaja.
Sen ikväll har vi match mot p95/96. Jag och Malin skulle åka lite tidigare för att spela lite innan. Sen så kanske jag slänger in ett inlägg ikväll också. Får se om jag orkar :)
Nu ska jag göra lite läxa och läsa en bok jag lånade igår, första gången jag lånar en bok hem på typ aslänge. hehe
men puss!


haha flåt. blev fel bild, men jag orkar inte byta. ni får stå ut med den här! hihi

138

Var med Freja förut ikväll. Kan inte säga något annat än att vi har haft 7kt kul. Haha, kan berätta imorgon för nu orkar jag faktiskt inte skriva. Ska ta mig en dusch, när den är ledig. Sen så ska jag faktiskt ta och lägga mig.
godnatt!

vet att ni inte har fått nån bild på riktigt länge, men det är ju så segt!

137

nån som vill hitta på nåt rüligt kanske? :)

dagen har varit helt okej, mycket skratt. Haha, älskar när jag och Olivia gick på biblo och det blev lite knas. Sen på slöjden, haha. jaja. Vi hade visst engelskaläxa tills idag också, hade inte tränat heller. Men jag hoppas det gick bra. HEHE. Aja, sen hade jag glömt lämnat in en också. Askalas, märks att jag är lite trött på skola och att hålla reda på allt. Give me summmmmmmer! Men ikväll så har jag ingen träning eller nånting så om jag inte hittar nån att vara med så kanske jag ger mig ut och springer. Skulle vara väldigt skönt. Annars så är jag bara hemma och sitter vid datorn eller nåt. hehe.
men nu serni ska jag ta och äta nåt, magen kurrar! ovanligt.
men pusshej!

136

den här
den här
den här
den här
den här
den här
och den här
spelas jävligt ofta på min spotify kan jag ju säga

träningen gick väl bra. lite roligt var det att jag otti och emma hade precis likadana kläder, och skor. hehe, vart bara tvungen att påpeka det. mötte 95orna i slutet, fick spela forward. Lite ovant var det allt, men ganska så roligt ändå.
nu har vi träning tisdag, onsdag, torsdag. loveee.
har sovmorgon imorgon så vi börjar 8.55 har jag hört. sen så ska jag till tandläkaren igen för att fixa min tandställningsgrej. så där lär jag väl bli en stund. Sen har jag slöjd och det brukar ju gå ganska så fort, för jävligt många skratt får jag då ;)
men nu hörni ska jag ta en titt på engelska, so och matteläxan.
pusshej

135

Emma åkte precis hem. Åkte inte bort på Thule för det var ju inte så väldans fint väder. Vi har väl suttit vid datorn och kollat på avslutningsklänningar, pratat och varit ute och gått med dogsen, älskar att vara ute och gå och prata från allt mellan himmel och jord med ungen. ♥ hihi
nu ska jag väl snart ta och äta lite sen klockan 6 är det träning. Perfekt väder för det nu! :)
Skriver sen efter träningen om jag har lust.
pusshej


♥♥♥

134

Vart inte så mycket tvtittande. Satt mig med datorn i knät framför tvn och chattade istället. Ovanligt, nej.
Tror inte du fattar hur mycket jag längtar till Gothia nu. I slutet på juli är den, ett jävla tag till. Blir alldeles till mig av att tänka på det. Världens största cup, fri inträde till Liseberg. Det värsta är ju att jag inte kan åka karuseller som snurrar. Men låt mig må fan sen efter då. Jag ska åka. Sen invigningen, kan ju inte bli mer än awesomeee. Sen att spela fotboll är ju det bästa som finns av allt på hela jorden. lovelovelove. Måste köpa en kamera. Kan ju inte ta med mig systemisen dit heller. Det är bara det att jag aldrig kommer ha råd med en.. Hehe. Har bara 60 spänn att leva på månaden ut. Hoppas det funkar, sen så har jag redan fått halva min månadspeng för juni. EHEHE.
Men nu hörni ska jag ta ett bad och tvätta håret jävligt rent och sen smörja in mig med världens bästa bodybutter.
love.



Tänker från och med nu, sluta tänka så jävla mycket. Bara köra på, släppa ratten. Låta det gå åt helvete och skratta åt det sen. Våga ta dom första stegen, inte skämmas. Inte ta nå skitsnack, Vara ärlig och helt enkelt leva livet full ut. Kommer jag lyckas? Klart som fan att jag kommer.



133

Har varit väldans fint väder så jag har varit ute precis hela dagen fram till klockan 6.
Vaknade klockan kvart över 11 för lite sms. Gjorde mig klar, stack till Julia hoppade studsmatta och pratade lite. Sen typ runt halv 1, 1 kanske så gick vi bort på Thule så då vare jag emma julia och alle som spela littan granna. Sen klockan 6 åkte jag hem igen. HEHE. heldag på thule, me like.
Sen så har jag och min kära farmor gjort tacos. Vart hur god som helst! Städat mitt rum och nu är klockan 8. Tänkte kolla på tv, för en gångs skull. Om det är nåt bra på den ens? Har ingen aning.
Imorgon ska jag iallafall vara med Emma, vi kanske åker bort på Thule också. Får se. :)
Men nu ska jag slå min Kära moder en pling och sen bänka mig framför tvn med inge godis.
Pusshej


132

Kom hem för en liten stund sen från Julia. Åkte ju dit sen for vi direkt till Thule för att kolla på herrmatchen. Dom vann med 3-1, så det var bra :) Sen så har vi inte gjort så himlans mycket, cyklat runt, gungat, hoppas studsmatta och ätit nån sak. Vet inte vad det var, väldans gott var det iallafall. Har blivit ganska så mycket skratt, som vanligt ;)
Sen imorgon tänkte jag va med na med, kanske går bort till Thule. Vet inte riktigt vad som händer. :)
Men vi hörs imorgon, puss







vet inte riktigt vart jag har dig längre..

dom som behöver veta, vet det.

131

ÅH VAD GLAD JAG BLIR PÅ ALLA SOM HETER ATT DOM ÄR LESS OCH SKIT HELA TIDEN. GÅ OCH GRÄV NER DIG DÅ OM DU TYCKER LIVET SUGER HÅRD BALLE ELLER SÅ BEHÖVER DU JU FÖR FAN INTE SÄGA DET TILL ALLA ANDRAAAAA. PUSS PÅ STJÄRTEN HEJDÅ!


130

Sitter och kikar på skolavslutningsklänningar. Det är verkligen inte långt kvar nu. Längtar som fannnnn.
Ikväll ska jag och Julia hitta på något, men vad vet jag inte. Tänkte ta med mig kameran så lite bilder kanske det kommer, får se. Hon hade träning till halv 7 så nångång efter det blir det.
Slapp dag idag. Vikarie = no jobbbb. Hehe. Spanskan var väl littan rolig då. Fick gå fram och skriva upp massa siffror på tavlan för att Emelie snackade för mycket med mig *host*. Men sen vart det Olivias tur ;) HEHE.
Men nu hade jag tänkt att gå och sätta mig ute i solen en stund.
see you later alligator.


129

Blir till att skriva jävligt snabbt om dagen. Vill gå och lägga mig nuuuu!
Men det var ju iallafall skola- långdag. Sen efter det var jag med Emelie, vi var typ mest ute och cykla. Sen fotade vi lite också. Jag hann ramla med cykeln också. Haha, kom mot Emelie och så bromsar jag medans jag svänger så typ hjulet åker in under själva ramen och jag landar på mina händer sen ner på magen med kinden på asfalten. Jag bah till Emelie: Jag sitter fast! Kom och hjälpt mig!
Och som Emelie skrattade. Var lite elakt där tyckte jag. Sen så var hela min tröja, kofta och leggings + halva ansiktet täck av grus och damm. Det var lite roligt, klumpig.com eller vad säger ni ? Men sen så kan jag ju skylla på att det var halt av regnet också. Hehehhehe. Fick littan ont i axeln och knät, sen så fick jag ett sår på handen ;( tyck synd om mig . HEHE
men sen åkte jag hem och for på träning. Kom hem och gjorde lite situps och sånt där. Sen så gjorde jag praoläxan och är precis klar med den.
Fick lite utbrott igår också för att:
Det hade blivit nån fel sak på conversen så jag vet inte när dom kommer
MIN TANDLÄKARE HADE GJORT SÖNDER MIN TANDSTÄLLNING, var jävligt nära på att slå ett hål i väggen där. Kan fan inte sova utan den, är som min nalle ju.
Jag fick ont i magen, trodde jag skulle få tillbaka mitt illamående jag hade på dagen. Men det gick över till idag som tur var.
Sen kom jag också på att jag hade engelska läxa tills idag.

Men jag somnade iallafall och allt gick bra och fint på dagen, mådde prima.
Men nej sjutton gubbar, det här blev ganska långt ändå.
GODNATT.

128

Tror jag ska ta och klippa av ett par jeans senare ikväll. Vet precis vad jag ska ha till. Kommer bli askalas det. Ni får se bild senare om jag tar fram saxen och klipper

127

ÅHHHHH GE MIG SOMMARLOV NU!!!!!!!!

vet inte heller om jag ska klippa av mitt hår eller om det ska få växa.
Skulle vara jävligt skönt med en kort hästsvans när man spela fotboll, men sen ? När man inte spelar fotboll så kanske jag vill ha mitt långa hår?  HPSAILPSC, jag får damp. Jag ska klippa mig om cirka två-tre veckor och jag har beslutsångest som faaan!!!!111!!!111 Har ju ett tag till att tänka, men skulle vara skönt att veta nu.
dagens hannaproblem.

a.d.h.d ( alla dårar har drömmar ) - kent

monday morning - melanie fiona

breakeven - the script

känn pepp - timbuktu

är alldeles för lat för att ge er youtubeklippen, ni får söka själv!

126

Är helt pigg nu. Var väldigt mycket sämre imorse. Har bara legat och kollat på One tree hill hela morgonen. Sen kom mamma hem med lunch nu ska jag hoppa in i duschen. Sen så måste jag cykla iväg till tandläkarn och fixa till tandställningen. Det spelar ingen roll hur mycket jag inte orkar och inte vill åka dit, jag måste. Annars så kan jag inte använda den och då blir det ikke bra. Men nu ska jag duscha. :)


125

Är hemma från skolan idag så jag ska väl alldeles strax slå på lite one tree hill .
Matchen igår förlorade vi. Sen så var jag och Johanna tvungen att stanna kvar och städa för våra föräldrar hade åkt hem, hehe. Men det gick väl bra. Sen så hann jag inte blogga nåt för jag satt med no:n som jag skulle haft prov på idag. Eller det kanske inte var ett prov? men aja. större läxförhör. Men får ta det nåt annan dag. Börjar få lite ont i huvudet nu med så jag ska väl inte sitta så mycket vid datorn.
pusshej


124

Hej. Sprang precis in i väggen. Hejdå


Hehe nej, men skola idaråååå . Gick väl bra, måde lite konstigt bara... vet inte riktigt vad det var . Men sen gick jag och fick en alvedon av skolsyster och då efter en stund mådde jag prima ballerina igen. Sen så sluta vi och jag och Malin cükla hem . Jag på styret och hon på sadeln. Gick bra, förutom att bilarna trodde Malin var full där hon svängde på vägen. Ner i diket- mot bilen- tvärsväng- lite slalom- ner i diket, du fattar ? Men sen kom jag hem och så kommer Molly mot mig med sina benskydd i näven, och jag vill inte lukta på dom eller så jag vänder mig om och springer... rakt in i väggen. Tror jag kommer få en bula där.. men då blir jag ju lite sötare :') HEHE, glömde säg att jag har ett sår på tummen också, sen jag sprang och hedde in nyckeln där, det blev ganska så djupt. har varit lite klumpig idag :((

men nu ska jag faktiskt göra lite no, sen så har jag match. KOM DIT KLOCKAN 7777 :D bra hejdå

123

Nu ska jag ta och sova. Förut ikväll cyklade ju jag och johanna bort och köpte mjukglass. Gotti. Sen satt vi oss borta vid sjön och prata, fast johanna försökte mest få tag på en fisk. Hehe. Sen så var jag med henne en stund och vi satt och fixa lite på en blogg. Knäppte bilder till en film vi ska göra. Kommer bli asbra ju! Sen så tjocka vi i oss lite chips också. höhö. Men nu ska jag ta och sova, får se när jag bloggar imorgon. Har hemmamatch klockan 19.00 , kom och kolla vetja :)
Men godnatt ♥

glömde säga att jag klickade hem ett par nya converse förut ikväll också. längtar tills dom kommer!

122

Kom precis hem från en hel dag på thule med emma johanna malin alle joel calle och ted. Har varit riktigt skönt att vara ute hela dagen och bara spelat fotboll! En massa härliga skratt blev det med. Nu snart tror jag att jag och johanna ska bort på dannes och köpa glass i det alldeles för härliga vädret. En hel del med fräknar har jag fått också!


121









lite mysiga bilder sen jag och julia var ute i lördags :')

120

Inget bloggande idag för att:
jag vaknade klockan 11, klev upp gjorde mig klar och stack sedan till Julia. Väl där så cyklade vi omkring lite, sen kom vi på att vi skulle ha picknik. Så vi gjorde sallad och tog med oss melon och satt oss vid tjärn och åt och pratade lite. Sen for vi tillbaka och hoppade studsmatta med hennes småsötasyskon . Sen så var det dags för mig att fara hem och byta om och sen sticka på träningen. Träningen gick åt helvete. så, nu pratar vi inte mer om det, hehe. Men sen for jag hem och käka och duscha. Sen stack jag till Julia sen for vi bort till thule och spela lite fotboll med Alle och Joel. Fast det regna lite så vi satt väl mest och prata . Men sen kom jag hem så nu sitter jag här och ja. Ska väl ta och sova, fast har hela sängen full med kläder så jag ska väl ta bort det först. Men sen så. Men vi hörs littan imorgon.
godnatttt.t.t.t.t


119

förjävla dåligt bloggande idag. Men jag har faktiskt inte orkat suttit inne vid datorn idag när det har varit så fint väder. Vaknade tio sen for jag på match. Vi förlora med 2-0, vi kunde lika gärna ha vunnit tycker jag. Men aja. Sen så for jag hem och jag och Molly lagade mat. Det blev okokta makaroner och bränd korv. HAHA, det var lite skojsigt att vi är duktig på att laga mat. Men iallafall, sen cyklade jag iväg till Julia. Vi har mest varit ute och vandrat. Vi är ju små vandrande pinnar. Men sen la vi oss på hennes studsmatta med filtar och kuddar och käkade popcorn. Det var lite müsigt. Sen for jag hem och satter mig vid datorn. Imorgon ska jag vara med skrotmajan igen. Ska bli skojsigt.
Men nu ska jag inte skriva någe mer.
godnatt.


118

känns som att det var alldeles för länge sen..

- jag var med emelie

- jag shoppade riktigt mycket kläder

- jag hade pengar..

- det var sommar!

- det var runt 20 grader. skulle väl bli det här nån dag?

- jag umgicks med min killkompis som jag var med varenda dag förut..

- fick ett par nya converse, och det blir det ändring på innan en månad iallafall!

- jag fick min damptid, saknar det faktiskt lite. haha

- sa godnatt . men nu så, GODNATT


117

Kom hem från Emma för en stund sen. Har varit apkul, käkat kladdkaka, druckit dricka och ätit godis. Chipsen blev kvar.. hehe. Sen har vi kollat på OCCCC. fast jag kolla inte så mycket och sen har vi varit på emmas rum och pratat. Men jag hoppas du blev nöjd med presenten också? :)
Imorgon ska jag iallafall spela match med 95orna mot stöde klockan halv 2 kanske ? Jag har ingen aning, men jag bloggar efter det för nu hade jag tänkt att gå och lägga mig .
godnatt!


älskar bilderna . HEHE

116

Sitter och plattar mitt hår. Vart hur lockigt som helst när jag och Julia var ute hela dagen. Och då menar jag verkligen lockigt. Asgulligt :') Vi typ gick på handlarn, gick runt, ner till tjärn och där satt vi i nån timme och prata.
Sen kom vi tillbaka kvart i 5, då hon kom på att henns träning började 5. Smart där julia!
Haha har tagit mig 20 minuter att skriva det här.
Hörs sen.

115

godmorgon goddag!
Håller på att städa lite på mitt rum, medans jag väntar på att Julia ska bli klar. Sen så ska vi försöka hitta på nåt, men det är ju så jävla dåligt väder. Men något kommer vi alltid på.
Vaknade imorse klockan 9 för att Vilmer kom in i mitt rum och skrek. Lille busfrö't.
Men nu ska jag fortsätta på min städning.

114

Träningen gick rätt så bra. Har precis ätit ett äpple och ska väl snart gå och lägga mig.
Imorgon ska jag vara med Julia, sen på kvällen ska jag och Johanna fara till Emma och göra något. Emma ska få öppna sin present iallafall ;)
Men nu kom jag på att jag har lite läxor också, hehe. Hade glömt bort det, ska göra dom nu. Skriver nåt enstaka inlägg imorgon.
PUSSHEJ


känns som att det var alldeles för länge sen jag var med dig nu!

113



är med den här snyggingen, skriver sen efter träningen!

112















lite bilder sen praon :)

111

GRATTIS EMMA ! ♥


110

Skrev ett inlägg förut men det verkade inte publiceras :s
Aja, har iallafall alldelesnyss sett klart på film. Känner mig inte riktigt 100. Fick kliva av träningen för att det började svartna för ögonen, jag blev alldeles yr och började må lite illa. Men tror det är för att jag har ätit 7kligt dåligt idag och knappt druckit nå vatten, då är det ju lätt hänt!
Men imorgon kommer kusinen och ska vara här några dagar, sen på eftermiddagen nån gång åker jag och Johanna in till birsta eller stan, får se vart det blir.
Men nu hade jag tänkt sova.
godnatt!

109

Idag var ju jag och Freja hos en frisör, var väl roligt även om vi inte gjorde nåt speciellt. Hehe vi skulle äta mat på kina, så då fråga vi hur mkt en kycklinggrej kosta, dom bah 60 spänn. a så då tänkte vi att vi kunde äta där, så då satt vi oss typ och fick sån där meny, och då kosta det 100 spänn. Haha, idiotas? Men vi bah, vi måste hämta ut pengar vi kommer snart. för liksom orka betala det när man kan få typ 1000 hamburgare istället? HEHE. så då sa vi åt dom att spara borden åt oss för vi vart lite sur, (6) aja, vi åt iallafall på donken. var väl helt okej.
Nu ska jag iallafall byta om för 5 ska jag åka på träning, innebandy. har egentligen ingen ork, men det var ett tag sen jag träna det nu. Har blivit ganska så mycket fotboll på sistonde, men det är ju underbarrrrt.
Men sen är vi ledig till tisdag, 7kt skönt!
Men ska kila, tjing!

108

Så, nu är jag tillbaka. Matchen vart 0-0, lite surt men vi skulle ha vunnit! Var på deras planhalva 75 av 80 minuter. Fick spela libro och dom sista 3-4 minutrarna fick jag gå upp på forward. Gilla inte libro nåt speciellt, men jaja.
Idag var vi ju som sagt på prao. Kom dit och åkte ner till hamnen på en gång där han vi var med skulle fota nån gubbe, då stog jag och Freja och lyssna och fota lite. Sen fika vi, hehe. Sen gick jag och Freja ner på stan och fota varandra lite. Sen gick vi tillbaka och lämna våra kameror och gick och åt på subway, mummaaaa. Sen gick vi tillbaka och for bort till Lucksta på ett dagis där och där var även dagbladet och tv4. Var kul att fota på alla småbarn, och Olivia och Julia som var där borta också. Det var lite roligt, så vi prata med dom och sådär. Sen åkte vi tillbaka och han lärde oss lite i photoshop så jag och Freja satt där och lekte lite och hade lite skoj. Sen så slutade vi. Det var asroligt och jag har massvis med bilder att visa men har inte lagt in dom på datorn än. Så ni får se dom nån annan dag. pusshej.


tack freja vad söt du gjorde mig med en väldans liten näsa....

107

Hinner inte blogga, ska fara iväg på match alldeles strax. Kan iallafall säga att dagen har varit super! ♥
Skriver igen runt tiooooo.


106

Fick sån lust att bara skriva. Brukar få så, det bara skriker skrivskrivskriv i min skalle. Men nu eftersom jag inte vet vad jag ska skriva om kan jag skriva om skoldagen. Alla lektioner från början till slut. Vi började med spanska, där vi har Bengt. Vi körde bingo hela lektionen, där jag och Olivia mest satt och skratta åt våra egna låtar vi gjorde, lurade varandra om siffror och hade allmänt roligt. Sen så var den slut kvart i 9 då vi gick upp med alla saker till skåpen och sen sprang vi bort till musiken. Men jag och Freja satt oss ute och lyssnar på Elov & Beny tills vi började, jag vet att vi är cool ni behöver inte säga det. Men iallafall på musiken skulle vi kunna spela tre ackord utan stopp på gitarren? HAHA, hur svårt ? vart klar efter tre minuter sen sprang jag och Freja mest runt och fjanta oss, HEHE, vi är lite som två ekorrar. Men när det nästan var slut så fick jag och Freja spader och tjata på att vi skulle få sluta, men icke sa nicke. Fick sitta och vänta till alla töntar blev tyst. HEIHEIHEIEHIE nej, jag ska vara snäll. Ni är jätte cool. Men vi slutade iallafall typ kvart i 10. Då gick jag Olivia och Sofie upp och satt oss i trappan. Sen hade vi engelskan, där vi gick igenom praoläxan och engelskaläxan. Gick väl bra, förutom att jag fick lite dampattacker där också. Och vi sjöng för Robin B som fyllde år också. GRATTIS! Sen hade vi lunch, chicken nuggets. Eller chicken mcnuggets som jag kallar det. Åt 7 styckna, kalla mig tjockis. Jag dör inte av det, hehe. Men det var gott ju.. Men sen så gick vi ner till gungorna där dom kör smurf. Men jag tycker inte det är roligt och får så jävla ont i fötterna så efter ett tag så vart jag lite uttråkad och hittade Julia och Hanna. Satt mig och pratade med dom och sen följde jag med Olivia och Sofie upp där jag hade blågurksfight med Martin. Men bäst som jag är så vart jag inte ett dugg blå på näsan min. Hade varit lite pinsamt om jag kommit så imorgon, hehehe. Men sen hade vi so. Kollade på en film och snopphannar som jag råka säga. HEHE, snapphanar heter det ju. Men det var lite äckligt för dom döda varanda och sånt så då satt jag och blundade. HEHE inte riktigt va? Nej men jag kollade lite och sen så slutade vi typ. Sen hade vi rast igen. Då gick jag och Freja runt lite granna och fastna ute på bänken. Men sen började slöjden så då sprang jag upp och fick då börja på ett armband. Fick göra med 12 trådar men sen tyckte hon jag var dålig på det så hon tog bort 6 av dom :( Hehe, men det gjorde inte mig nånting. Och då vart Anton sur för att jag inte skulle ge honom det. HEHE, men hallå? Skoja, men jag gick iallafall ut och satt mig orkade inte vara kvar där inne. På släptåg kom Anton & Dennis. Haha, då blir det inte mycket gjort. Höll på att kasta några sånna där tovbollar och skit, men det var lite skojsigt. Sen så slutade vi och där var min dag.

fyfan vad snyggt.

105

Tjatja bloggen.
Hehe. Men ja. Har inte bloggat idag för att efter skolan så var jag med Line Moa och Freja. Kan säga att jag vek mig av skratt några gånger där. Mest när vi ringde, men när vi gjorde noläxan så vart det lite där med. Var ett bra tag sen jag var med dom allihopa på en och samma gång. Skoj vare! Men sen vid halv 4 cyklade jag hem och bytte om, for på träning. Ashärligt att vara på gräs! Gick väl bra, första gången jag tränar sen tisdags så ja..  Sen så nu har jag ätit och läst alla bloggar och kollat på bilddagboken på typ tusen år.
Längtar asmycket till imorgon. Ska bli så jävla kul att följa med en fotograf hela dagen, och med Freja så blir det ju bäst! :D Dom kommer väl där runt åtta nån gång så imorgon ska jag vara pigg som en mört ? haha heter det så? aja. sen så vet jag inte hur länge vi är där, men sen på kvällen har jag match iallafall. Sen kanske jag sover hos Freja så sen på onsdag är jag redan hos henne. jag vill iallafallllll.  Men nu ska jag göra lite läxor sen så vill jag kolla på tv. Som jag aldrig gör faktiskt. Men datorn är ju mitt liv. JUSTE, fick 29/30 på soläxan också. Blev lite glad då. hehe :D
Men pusshej vi hörs imorgon


hihi ♥

104

hannaärdåligpåattbloggapådagarna. Men idag har jag faktiskt inte hunnit, och när jag väl hade tid då fuckade sig internet.
Men jag vaknade iallafall kvart i 10, och låg kvar i sängen till halv 11. Gick upp och och gick runt i huset och var ett yrväder. Gick och la mig igen, sen klev jag upp 11 kanske? Men då åt jag frukost och duschade. Klädde på mig och fixade mig, sen for vi till kyrkan. Vet inte vad det är men jag hatar att vara i kyrkan. Men vi var där för att Mollypolly konfimerade sig. Sen så var det klart så åkte vi hem hela tjocka släkten och åt och sånt. Sen efter att vi ätit tårta och Molly öppnat sina presenter stack jag till Johanna. Där Oscar och Filip också var. Så vi spelade lite pingis, och det var inte jag som åkte ut först. Haha, men iaf sen så hoppade vi lite studsmatta och pratade. Sen då åkte dom hem och jag och Johanna gick ner till vattnet och satt oss där och pratade lite mer. Sen gick vi in till henne och pratade mer, det har blivit mycket pratande och skrattande idag. Aja, sen fick dom gäster och jag cyklade hem. Kände att jag var hungrig och tog lite tårta som var kvar. Haha, fast sen tog jag lite mat också. Heller fet än hungrig. Right ? Men snart ska jag göra lite läxor och sen sova tror jag.
Och sen imorgon går vi i skolan och sen tisdag + onsdag är det prao. Sen är vi ledig torsdag och fredag. Askalas vecka hurruduru. Men nu ska jag gå och kolla på tv.
pussis


och den här sötfian ska jag hinnar vara med också nu till veckan!

103

Skrev ett väldans långt inlägg förut, men internet fuckade upp sig så det försvann. Hittade det nu och ja.. Men jag var ju med Julia förut idag, vi cyklade bort på thule och kollade på killarna. Dom vann med 2-1, tror jag minsann det var. Sen cykla vi hem till Julia och hoppade studsmatta medans vi knäppte massa kort. Närmare 200 tror jag det vart. Ni ska få se bilder här nere ↓ Sen skulle hon äta och sen fara till sin mormor, så då for jag hem, åt och sen ringde jag Johanna. Skulle cykla till henne när jag mötte Oscar, Anton och Martin och fråga om vi ville spela fotboll med dom. Så direkt då jag kom till Johanna åkte vi till plan, det kom lite coola småkillar också och var med. Men sen for vi hem till Johanna och spela lite pingis, gick riktigt bra faktiskt. nat. Men sen satt vi upp studsmattan och hoppade lite, skojsigt värre. Men sen for jag hem och nu sitter jag och äter godis.
Bytte ju rum idag också, det blev verkligen asbra. Sen har jag och Molly bytt säng också så nu har jag en mycket bredare. Bra det. Men imorgon ska jag till kyrkan. Molly konfirmerar sig och sen får väl vi främmande. Och jag vill vara med Johanna. Brabra. Har inte bestämt kläder eller nånting så jag kommer få lite panik imorgon, men låt gå då. Nu hittade jag lite godis så jag ska mumsa i mig det.
GODNATTTTT

Men internet är fortfarande segt. Ni får bilderna imorgon.



102

godmorgon sunshines.
Vaknade för sisådär en timme sen, låg kvar i sängen och smsade lite till kvar över tror jag den var. Sen nu har jag ätit frukost, ska ta mig en dusch och tvätta håret. Har inte gjort det förns tisdag ? Hur äckligt. Men det är inte förns idag det började kännas skitigt. Magic hair, you know?
Men sen får jag se om vi börjar flytta upp mina saker, och hur långt vi kommer innan jag sticker till Julia och skrattar lite. Men jag tror jag tar med mig kameran så jag har bilder.
Men jag bloggar mer sen ikväll kanske?
PUSSHEJ


en till bild jag inte tror jag har visat ?

101

Seg uppdatering idag, faktiskt ingen alls. Men efter skolan, hade två håltimmar förresten. Aja, gick jag och var med Malin och Emma. Gjorde väl inget speciellt. Men sen for jag hem och åt, sen åkte jag och lekte med jullis. Det var skojigt som vanligt. Vi hoppade stutsis, spejade lite, hehehe men på vem säger jag inte, cyklade och köpte dricka, sen var vi ute och gungade och hade mysigt. Sen gick vi in och hade lite mer skojigt. Sen cyklade jag hem och fastnade här, nu sitter jag och Jullis och drygar lite med varandra, och har lite skojigt. Jag gillar att säga skojigt om ni vill veta. Men imorgon ska jag vara med Jullis igen, vi ska gå och kolla på killarnas match, kanske jag tar med mig kameran och har nån bild att bjuda på också? vi får se. skojigt ska vi ha iallafall.
Och juste, imorgon ska jag byta rum också, blir askalas det. Ska flytta upp, känner mig så off längst in nere i källaren, och så är det mindre rum uppe också. Hihi, blir bra det.
Men nu ska jag ladda in lite musik på mobilen.
PUSSHEJ


100

Blev inte så att jag tränade, vilade istället för att bli helt 100. Har ingen stor lust att bli sjuk igen, istället så cyklade jag dit och kollade. Det var kallt som fan, och precis när jag gick över och satt mig så jag skulle få solen på mig gick den i molm. Typiskt min otur, sen kom den inte fram förns det var dags att cykla hem.
Sen hemma har jag gjort spanskan så den kan jag nu, medans jag har ätit glass. Love.
Men nu ska jag duscha och sen hade jag tänkt att gå och lägga mig i tid för en gångs skull.
Mitt 100nde inlägg nu bara så ni vet liksom ;)


och dom här småflickorna ska jag vara med imorgon :)

99

Sitter och dricker te med sockerbitar, hittade ingen honung :( Kom iallafall hem för en 1 timme sen, har väl inte hänt nå speciellt på skolan. Cyklade med Johanna hem, och sen är det träning. Ska hinna göra spanskan också.. Matten är klar, engelskan ska jag kunna om två vecokor, och sen no. haha, riktigt kul. men visst. får väl se, men nu ska jag iallafall inte skriva merrrra.
skriver sen ikväll.

http://www.staplesweb.se/klassresa/index.php?page=bidrag

sen röstar du på vår klass så blir jag glad. hehe.

98

Alltså, jag bara älskar Lines kommentarer hon säger ibland.
" Men hanna, dina ben fastnar ju överallt " Dog lite där, men jag fastnade mellan trampan och styret, fråga mig inte hur.
Sen så idag också när vi skulle gå ut, haha. sötline. ♥
var bara tvungen att skriva det så ni vet vilken fin vän jag har, som alltid ställer upp och asogeöbeg, är hur snäll som heeelst, 6 år nu :)))))

97

Jag vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå. Din mum tätt emot min, hjärtat snabbar på trallalalala, dunkar det ut i mina högtalare nu. Längtar nå otroligt mycket till sommaren, man kan bara vara ute hela dagen med kompisar, sen på kvällen grilla på stranden, bada, sova i tält med mysiga männsikor och ha übermysigt. Och det blir inte bättre av att jag och Julia sitter och prata om allt man kan göra då heller.. Åh ge mig sommar nu! Fast det är inte långt kvar =D
24 skoldagar kvar nu också om man räknar med skolavslutningsdagen. Tiden går så jävla fort. Hihi.

Idag var det skola iallafall, sen gick jag Line Moa och Emelie och dom köpte munkar och jag köpte älskade twister, gillar inte munkar sådär jäääätte mycket. Men sen gick jag och Line hem till henne och kollade lite på Avatar, men sen tröttnade vi och gick ut och pumpa däcken på tandemcykeln och cyklade en stund. Sen har jag bara kommit hem och gjort inget alls.
Det var nån jävel som hade kletat tuggummi under en bänk idag också, och så otur jag har så hade jag suttit med byxorna där så dom är full med tuggummi nu. Vart bajsarg då . Hehe, men det går bort så det gör inte så mycket. Men nu märkte jag att det här blev ett jävligt långt inlägg och att jag måste göra spanskan.
pusshej snyggingar


96

Har inte hunnit blogga någonting idag. Inte förns nu då.
Det var ju skola idag och det var väl roligt. Blir så att när jag sitter med Emelie så kan man inte vara tyst en sekund så mun har gått i ett idag. Tog sprutan också för allt det där konstiga som jag inte vet vad det heter. Gick väl finfint.
Sen så hämtade mamma mig direkt efter skolan och vi for till birsta. Hittade ett par jeans/jeansleggings, vet inte riktigt vad det är, ett linne och nån bh också. Välbehövligt. Sen så kom jag hem och åt och började byta om direkt, sen kom Johanna och vi for iväg till matchen. Gick ganska bra och det blev 1-1, lite surt ändå. Fick spela libro och har gjort nånting med foten så det gör ont som faaaan. Men jag hoppas det går över till imorgon. Men sen jag kom hem har jag bara gjort so. Så den kan jag nu helt perfekt... tror jag. Visar väl sig imorgon. Men nu är det väl dags för mig att gå till bädden. Vi hörs imorgon.
GODNATTTT

95

Det regnar, jag har precis ätit två bullar i hopp om att inte få ont i magen. Sockersuget vann. Har en hel drös med bilder och lite mobilfilmer på datorn, så tänkte klippa ihop nån bra film. Kom sen på att jag inte hade nåt bra program, bara movie maker. Klickar runt lite på google och söker efter nåt bra att ladda hem.. Inget hittat. Om jag hittar nåt och filmen blir bra.. kanske ni får se. Men bara kanske.
Nu ska jag ta mig ett glas saft. ciao

94

Var skola idag. Gick rätt så fort. Vart klar med mina shorts på slöjden också, asfina. Hehe, inte. Men sen gick jag Emelie och Freja och köpte glass på dannes. Asmumsigt, hihi. Sen gick jag och Freja ut och satt oss på bryggan. Mysigt ♥ Kom sen på att jag hade glömt mina läxor på skolan så vi gick dit, typ sen satt vi oss och plugga på bibblooo? pluggisar jag vet. Men sen så har jag bara varit hemma efter det. Står över träningen och blir riktigt bra tills imorgon då det är match istället. Hade tänkt att baka så jag har nån att äta på när jag ska se på film, men då hade vi inte kakao eller smör. sur jag blev då :( men får ta nån av Mollys bullar som jag fick apont i magen av. Fråga mig inte varför. Men iallafall så ska jag kolla på lite movie nu. Har blivit helt beroende av det ? :o
NEJMEN JUSTE. kom på att jag har en hel oth box nere, så jag ska kolla på den. HIHI
skriver kanske mer sen, pusshej.


lovelovelovelovelovelove

93

Sitter och retas lite med johanna på msn nu.. Hihi (6) Ska väl snart ta och borsta alla mina tänder, sen krypa ner i min säng. Ikväll var jag ju bort och kollade på när laget sprang . Hehe, jag och Kajsa satt mest i bilen och prata och kolla på dom. Sen har jag gjort lite so, fick också reda på att vi har den till onsdag. aopffrv, trodde den var till imorgon och jag har stressat som en tok. så det kan bli. Men vi hörs imorgon.
godnatt ♥




92

Varning för långt inlägg.

TJABBA

Vaknade 11 idag. Eller kvar över tror jag den rättare var. Vaknade imorse klockan 6 för att jag var såhääääär täpt i näsan. Sen så tog lite nässpray. Drömde en konstig dröm också. Vi var asmånga som låg i en grässlänt på Thule tror jag det var och sov. Haha, sen kommer jag inte ihåg nå mer. Men idag så ville jag åka på birsta. Men igen kunde, så jag vart hemma istället. Sen ska iallafall jag och Malin gå bort och kolla lite på träningen. Ska inte vara med för jag har ont i halsen, tror Malin har det också. Sen ikväll ska jag ju inte vara med på löptestet. Ska vara där ändå tänkte jag.

Hade förresten askul igårkväll. Kan berätta lite mer om den.
Jag och Julia cyklade ju till Malin där dom gömde sig för oss, men det gick inte så bra. Sen satt vi upp Malins studsmatta och hoppade lite. Sen så gav jag Malin lite småstötar och sen var catfighten igång, ovanligt. Och Emma gjorde vår kväll helt och hållet då. ;)  Hehe, men sen vart vi sugen på glass så vi cyklade ner till Statoil. Sen satt vi där och åt, Issa kom och gjorde oss lite sällskap också. Där satt vi och skratta åt ingenting en stund, det gick förbi några killar också . Och då började vi skratta ännu mer. Tror vi var lite trötta. Sen så cyklade vi runt, runt där på vägen. Malin och Emma på sina kickboards. Sen så tänkte vi sätta oss i ett litet postlådehus (använder Julias ord där) . Men då vart vi sugen på godis så vi cyklade tillbaka till Statoil och jag köpte Cola ♥♥♥♥♥♥♥ love till den. Sen gick vi äntligen och satt oss där. Hehe, det var lite trångt för det var massa mjölktunnor framför. Men vi fick plats. Satt där en stund och mumsa på klubbor. Sen när jag hade tagit min första klunk av colan, så säger Malin :
Är du neger?
Vetu hur jävla fult det lät? ( inge illa menat ) Och herregud, jag hade kvar colan i munnen och gjorde allt för att inte försöka skratta. Men Malin den där jäveln. Jag kunde inte låta bli. Så allting spruta ut. Fräscht jag vet. Tack och lov inte på dom. Satt och skratthosta i flera minuter och lät som om jag hade svalt en kråka. Men vi satt där en stund och sen kom Sebbe tror jag han hette, Issa och Alex och gjorde oss lite sällskap. Sen så började vi frysa så då cyklade vi hem. Jag och Malin skulle dela på en cykel. Det gick verkligen bra. Inte. Men sen lessnade jag och satt mig på styret. FÖR FÖRSTA GÅNGEN. Jag vet jag är bäst. Men jag kom hem och satt mig vid datorn och gjorde läxan.
Men nu säger Malin att hon snart kommer, kanske bäst för mig att klä på mig lite kläder och borsta tänderna.
Hörs sen ikväll.
Puss
du som orkat läst hit är bäst!


a jag bjuppar på den här. hehehe

91

Dålig uppdatering. Gick till Julia vid halv ett kanske? Sen så kom Malin Emma Issa Joel Albin och Calle med, Vi var ute mest hela dan och cyklade runt överallt typ. Sen gick jag hem och åt, var kanske hemma en timma ikväll. Sen så cykla jag till Julia, sen cykla vi till Malin och Emma. Var där hela kvällen och kom hem runt tio. Så det är därför jag inte bloggat, har varit ute hela dagen ungefär. Sen nu så sitter jag med so läxan. Hade glömt bort den. Nu är det 6 frågor jag inte kan. Har inte svaret på dom två sista heller. Bra hanna! Jaja, det gör jag imorgon. För nu ska jag kolla på film. HEHE, lovelovelove. Jaja. pusshej


90

Har precis kollat klart på a walk to remember, borstat tänderna så det är bara att gå och lägga mig. :)
Imorgon ska jag iallafall vara med Julia, vet inte om vi skulle vara med några till. Får väl se.
Måste iallafall duscha, håret luktade verkligen rök sen jag och Julia stog framför elden i några timmar och bara pratade. Men nu ska jag sova, godnatt! ♥


RSS 2.0