6

Far iväg till Åre om cirkus en timme kanske? Nja två. Eller nåt. Men tror inte jag kommer blogga när jag är där. Kommer iallafall hem på Måndagkväll om ni ville veta, och sen är jag hemma resten av lovet. Fifan vad skönt det ska bli. Känns inte som att jag har varit hemma på nåt lov på aslänge. Hurru Line. googelbränna var det va? ;)
aja nu ska jag packa, tjing.



jag tycker faktiskt att jag har blivit väldans bra på att ge er bilder att kika på. om man jämnför mot vad jag gjorde förut. hehe :D

5

Hann inte blogga igår för jag och emelie drog direkt till stan och sen så kom jag hem så for jag på träningen direkt. Kom hem runt 10 igår och då hann jag bara duscha fika och sen sängen. Men det vart lite bus på stan och det var väl ganska roligt ändå. Även om vi inte hade nåt att göra.
Idag var jag ju på skolan sen så for jag och mamma till birsta för att köpa ett par nya hörlurar till mig eftersom mina andra hade gått sönder. Så det blev ett par vita wesc. assköna!
Ingen träning ikväll, är förkyld. Så det blir väl till att städa rummet och packa tills imorgonkväll. Får se om jag hinner slänga in nåt inlägg ikväll.


vill ha sommar så man kan spela fotboll!

4

Vet ni vad jag kom på ? :D
Jag går bara två och en halv dagar till. sen så har jag påsklov. Halvdag imorgon sen är jag ledig på torsdag.
glad tjej här! :D:D:D:D



gullig vi är freja ♥

3

Som ni vet så bloggade johanna åt mig förut eftersom jag inte kunde sitta och still. hehe. men sen dess har vi typ bara dummat oss vi datorn och tagit massa egobilder. Sen åkte hon hem och jag är klar med alla läxor. Har alltid svårt att komma igång med sånt så spara allt tills sista kvällen smart som jag är. Men nu är allt klart och jag är trött som ett as för att jag inte kunde somna igårkväll. Somnade typ halv 4, och mitt i allt så går brandvarnaren, den lever ju sitt eget lilla liv den.
Men imorgon är det ju halv studiedag tror jag det heter, så efter det ska jag och Emelie åka in till stan och kolla lite.
Nu så ska jag kolla på ballar av stål och sen går jag och lägger mig.


dags för en klippning kanske?

2

tjatja bloggen. fjortisvarning där ellerh, ahhhhhh!! hanna ramla precis nerfrån stolen ja tror hon blev liggades där, så johanna äre som skriver, tro hon ha fått damp elr nåt.. aja hanna är inte precis normal för dom som inte vet som typ är alla för lilla hanna har inte kompisar:( jag är bara hennes kompis fö annars blir hon så deprimerad:/ Ida har hanna vare på match, hon spela me 95:erna, gick (y) vann me 6-2 mot selånger. Sedan va hanna me mej, justja hon åt thaimat innan, som jag tror hon gilla. Vi har oxå blive tjocka av en hel kladdkaka + en hel lättdryck! nu har hanna drage sönder strumpan, hon lekte orm. Hejdå!



1

Fick tillbaka bloggsuget när jag gästbloggade hos Freja igår så jag börjar om nu på nytt med bloggandet. Ska bara fixa en header sen så ska jag försöka blogga så ofta jag kan. :)

RSS 2.0