240

Hallåja.
Sitter hemma hos Freja helt svettig,ahaha. Dunkar musik och springer runt och hoppar och dansar. Askul.
Ska vara här hela kvällen, ska fixa käk och sådär. Sen ska vi jaga sällskap också, hur de går vet jag inte, haha. alla är ju cup och sådär, men nån ska vi väl kunna hitta.
Idag så vaknade jag typ tolv av att freja ringde och gick upp och gjorde mig klar och sådär, sen fick vi skjuts till birsta. Bestämde mig att jag inte skulle köpa nåt, men ja det gick ju som de gick. Fick med mig ett par kakigröna chinos hem, älskar dom! Dom är lite annorlunda med 'grenen' långt ner. Typ vid hälften av låret. assnygga! hiho, men sen åkte vi hem till freja och är här nu. men nu ska jag vara lite social och sådär , hörs antagligen imorgon.
pusshej!

239

ahej.
sitter sakta men säkert lära mig mer och mer om gimp . laddade hem det alldelesnyss, det är ungefär som photoshop.. men kanske lite lättare ? det återstår att se. haha.
annars så är jag vrålhungrig, går väl och tar en macka eller nåt.

igår så var jag ju med Freja, först så kom hon hit och vi käka våfflor och prata och hon knäppte kort med min kamera typ, sen for vi till henne och var där, gjorde typ ingenting. byggde pälplattor med hennes lillasyter, göll.
sen så åt vi , fick äta där. Älskar att göra det, pratar om värsta mycket saker och man känner sig liksom hemma där. Kan bero på att jag var där 24/7 förut . Men ja, sen så lyssnade jag på när dom spela gitarr och munspel . haha, mys! och sen gick vi hit hem till mig
*springer till köket*
är det bara jag som måst e ha nåt att knapra på medans jag står och kollar i kylen? nu tog jag ett kex och nå grej på de, sen nå jordgubbar . haha, tjockizzzz
a så, men vi gick hem till mig och chilla littan, hah! sen gick vi ut i husvagnen och kollade på bröllopsfotografen, fast Freja somnade efter halva filmen. ovanligt? nej. haha, men sen väckte jag henne och vi gick in och borsta tänderna och sådär.
*springer tillbaka *
sådär, kom tillbaka med en rostad macka i handen, lovely.
a men sen så gick vi iallafall ut och la oss i husvagngen igen och låg och prata en bra stund, sen så somande vi väl runt 2. var som trött som fan!
amen sen så idag vaknade jag 11, och hon hade legat vaken i två timmar -.- haha, tokstolle. vrf väckte du inte mig ? aja, sen så låg vi kvar enstund och käka godis och sånt där, heheh. gick in och gjorde oss klar och käka frulle och sådär. sen fem över ett när vi sitter och plattar håret kom vi på att vi skulle med bussen som gick om tio minuter, man bah YEY! haha fick typ panik och ja, slängde på oss allt och hoppade på cyklarna, och så kom vi precis . haha, tur . aja vi skulle iaf till stan, gick runt där. köpte en munkjacka, min sjunde.. lite onödigt , men vafan, den var så söt. hihi, och sen en tisha och en hårspray. bilder kommer imorgon eller nåt, sen så åkte freja hem och jag gick kvar och vänta på pappa och molly som skulle komma och hämta mig och sen fara till faster som fyllde år, var där och fick mat och tårta och sånt. Kom sen hem och har bara suttit vid datorn, och äntligen funkar internet igen! haha.

och sen imorgon ville freja att jag skulle följa med hon till birsta, får se hur de blir.. annars vet jag inte vad jag hittar på.

nu är mackorna slut och mjölken uppdrucken , så vi hörs imorgon.
godnatt, pusspuspsuspuspuspuspus.


nån gammal och överredigerad bild, men bättre än inget.

238

Godmorgon..
Haha som ni ser har de inte kommit nån ny header, hehe. Hade 0 tålamod igårkväll, så jag stängde av datorn och gick och la mig istället.
Vaknade 10.20 idag och har bara käkat frukost och gjort mig klar , och väntar nu på att Freja ska svara på mina sms.
Men jaja, sitter annars vid pappas dator så jag har ingen kul bild att bjuppa på . Ni får klara er utan.
Pööss

237

Hallå där.
Har suttit och pillat på en header i en kvart. Haha, långtidsjobb. Njet. Slarvjobb mera. Ska försöka lägga in den, och se hur de går. Behöver alltid hjälp med sånt skit. Hoho, men kände att de behövdes bli lite förändring på hela allt. Sen så ska jag se om jag kan fixa och byta text också , annars om de inte går så blir de väl sängen för min del .
Var ju och kollat på p95/96 - damlaget förut, tror de vart 5-5.
Sen for jag till Alle, och kom hem runt kvart i 11. han åker på cup imorgon, var tvungen att ge han en hejdå puss, hihi.
Men imorgon ska jag iallafall vara med Freja. Haha, kommer bli askalas de  . Men vi hörs imorgonkväll antagligen.
PUSSSS.

236

Hallå där.
Känns ju verkligen bra att jag inte satt vid datorn igår typ, men mindre bra att jag inte bloggade. Haha, men äsch.
Vaknade vid 10 och klev upp och sådär. Åkte sen till Alle, var där tills jag skulle hem och äta. For sen till Julia, mötte Jens och Joel. Var med dom en stund, sen så kom Wille med. Haha. Jens skulle skjutsa Joel i en soptunna, och så ramla dom. Och så skratta jag så mycket att jag ramla bakåt på Willes cykel, haha. Kunde inte sluta skratta, var askul . Är lite öm på rompen nu, men äsch.
Idag så vaknade jag iallafall 11, klev upp och kollade på totally spice. Haha! Kommer ihåg att man jämt kolla på de när man var liten . aja, sen så klippte jag gräset och nu sitter jag här. Nyduschad och ska gräva fram nåt att äta ur frysen . är hungrig som en varg. Men ikväll ska jag och Malin iallafall åka till Thule och kolla på match.
Sen får jag se vad jag gör resten av dagen . Tror bara jag tar de lugnt. Låter bra de.



235

haha ja.. ni får säga att jag är sämst på att blogga under dagarna.
Idag kan jag ju inte säga att jag inte hunnit iallafall.
Men jag vaknade 12.45, kanske inte så konstigt då jag var uppe till 2, halv 3. Ajabaja hanna. Hehe, men sen så dega jag bara, vid tre åkte jag till Julia. Sen for vi till Alle, där calle & joel också va. Dom spela monopol och jag och Julia pratade, sen så busa vi littan och sen skulle Julia hem . Jag var kvar en stund till och åkte hem vid halv 7 kanske den var. Sen kom jag hem och slappa mera, sen vid halv 9 åkte jag och mötte Freja. Åkte på ica och köpte godis, cykla sen till Freja och kolla på fat albert. Haha roligare film får man väl leta efter! Låg på golvet och skrattade ett antal gånger, satte vattnet i halsen och typ ja. Haha, se den ! Sen kom jag hem för en halvtimme sen, är inte ett dugg trött. Kanske förståerligt om man sover länge.  Men jag ska iallafall mysa vidare i papis myströja och sovshorts. love <3
Men godnatt alla söta.



fan vad snykk vi är

234

Gothiaveckan:

Söndag. Klev upp jäkligt tidigt och åkte iväg till Thulevallen .
Satt mig i blåabettan, som den fick heta sen under veckan. Chillade med Malin och Johanna längst bak i bussen.
Tog sisådär 9, 10 timmar.. Och vi hade asroligt, haha nja. Sov inte en endaste blund på dom där timmarna.



















sen satte jag mig med therese och otti en stund :]





kom fram och börja packa upp och blåsa upp madrassen och allt sånt :d , och otti fastna på bild ;)



Gick och la oss och sådär.

Måndag:
Hade match, vart 0-0. Om jag inte minns fel, sen så for vi hem och gjorde oss klar för invigningen. Tog buss dit och de va typ läskigt för de var killar som verkligen glodde på mig och jennifer, haha. sen flytta vi oss , och så följde dom efter. typ dog jah. invigningen var verkligen helt makalös, helt otroligt. asroligt, körde guitar hero och sjöng med i låtar och sånt. jag och johanna kunde inte prata efteråt. kan säga att jag hade ett leende på läpparna hela kvällen.











tisdag: match mot sk haugar från norge. vann med 2-0, var uberglad. Åkte hem till skolan och gjorde oss klar för liseberg. Hann dock bara åka 1 karusell, eller karusell och karusell, kålerado. Var väl kul de med. Åkte sen hem och busa och sen gick vi och la oss.
Inga bilder knäppt denna dag.

Onsdag: Hade match 9, var bara att kliva upp kvart i 7. Och morgonpigg som jag är sov jag för länge. Haha, aj. Men de vart iallafall 0-0  den matchen med . Men vi hade visst vunnit gruppen ändå på nåt vänster, så de var ju kanonbra! Sen så åkte vi paddan, en båt som åker genom göteborgs centrum . haha askul.. naat. men sen vare liseberg för fulla muggar från 3 till halv 9 typ. Hann åka balder, uppswinget, flumride, virvelvinden,
lisebergsbanan, kanonen och frittfall. Jag och johanna satt längst fram på alla berg och dalbanor förutom kanonen.
älskar't






Sen torsdag så hade vi vår första a-slutspelsmatch på lidköping. Då vi förlora, men vi kämpa som tokar, men de nådde inte ändra fram . lite sur där kanske, men de är sånt man får ta. Alla var väl lite nere men äsch. Sen så gjorde vi oss klar, och vissa skulle åka och bada vissa till city och shoppa. Jag och Johanna tog de lugnt och typ busade. haha väldigt lugnt, aja. Sen på kvällen for vi till liseberg igen , hann åka ganska mkt då med, satt längst fram på kanonen och trodde jag skulle dö. haha, men jag skrek och skratta mest. åkte i loopar och upp och ner, älskar't. Åkte sen hem och packa, bar ut väskor till bilen . Gick och sov, jag och fanny var lite tokig. Haha. Ah, somna sen.

Och på fredag vakna vi och åt frukost och packa ihop de sista, madrassen och lite kläder och sånt. Sen så tog vi farväl av vårt kära klassrum och satt oss i bussarna hem . Sov en hel del, om inte så läste jag boken jag fick låna av johanna. älskar den ! Stannade och åt och köpte glass godis och dricka och sånt. Kom hem och var helt slut.

Sådär, de där var gothiaveckan som jag saknar nå så jävulskt. Medans jag har skrivit har jag suttit och lyssnat på emmas gothialista på spotify. Invigningen kommer alltid att få ha den här låten med sig. Kommer ihåg hur man stog och sjöng och vifta med armarna till den om och om igen . aaaah, ta mig tillbaka NUUU.
Får små tårar i ögat, jag vill jag vill jag vill.
Var som ett barn på julafton hela veckan. kärlek♥


233

hallå där.
Har precis käkat upp sista godisen och ligger nu på mammas & pappas säng, bara där som internet funkar. Haha, har jag tur så funkar de i vardagsrummet också. Ska snart få nytt , lika brare!
Åkte ju till Ale förut, myste lite, käka glass och busade med hans lilla hundvalp. Asgullig :')
Sen runt kvart i 9 kom pappa och hämta mig. Var hungrig som ett as hade inte äte nåt sen typ 2 . Haha.
Har fortfarande inte lagt in nå bilder sen gothia, tror jag ska göra det alldeles snart. Sen så kan ni få ett inlägg för hela veckan :] lät bra, huh ? Men ska upp och hämta kameran och sladden nu,



hih puss.

232

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag hann inte och när jag kom hem vad jag alldeles för trött.
Men jag vaknade iallafall 11 igår, gick upp drösade lite och sådär. Gjorde mig klar och for till Alle . Var där typ till 7. For hem och åt, sen läste jag hela kvällen . Haha n-örd. Nejnej, bara lite. haha! Men jag fick låna en bok av johanna på gothia och den var så jävla bra. Gömda heter den. Sen så gick jag och la mig runt 1 .
Idag så vaknade jag typ halv 11 och har gått runt i pyjamas till typ nu. Har precis duschat och klätt på mig och ska snart fara till Alejandro. Sen vet jag inte hur länge jag blir där. Beror ju på :)
Men nu ska jag typ slänga alla kläder i tvätten och sen fixa mig lite.
Pusshej.


men åh, jag saknar dig

231

åh herregud, trött tjej här kan jag lova.
En vecka fylld med roliga, tråkiga, mäktiga, otroliga och asfräna saker. Kommer aldrig glömma den här veckan iallafall. Invigningen var helt otrolig. Skrek och sjöng så jag tappa rösten, haha :]
Dock så åkte vi ut första a-slutspelsmatchen, och de var kanske inte så kul . Men jag har haft asroligt ändå!
Men jag ska ta och berätta hela veckan imorgon, för nu är jag så jekla trött så de finns inte.
Kom iallafall hem runt 7, duscha och käka sen kom alejandro. Sen efter en stund kom calle och joel och vi satt oss ute och spela monopol . Haha askul, sen gick vi in och dom åkte typ hem för en 45 minuter sen kanske ?
Men nu ska jag ladda in bilderna, vi hörs imorgon.
puss.


230

Färdigpackat, ska bara borsta tänderna och sen sova. Hela dagen har jag iallafall varit hos Alle. Sen så åkte jag hem och åt och började packa. Är klar med allt nu, ska bara ner med kudden och laddarn och sånt imorgonbitti. Ska kliva upp 7, hur ska jag orka ? Men de går nog. Det är tur det är fulla bussen med roliga tjejor. Hiho. Men nu ska jag borsta tänderna, sen sova. Vi hörs om undefär en vecka. Puss.


ett bildlöst hejdå-inlägg. hihi.

229

Hallå där.
Nu är jag iallafall hemma igen. Har varit ashärligt att åka bort en sväng .
Har badat, gått på grönan och varit och vandrat på gamla stan och myspyst lite.
Kom hem för en och en halv timma sen . Väntar på mat , vankas grillad kyckling och klyftpotatis. Mumma. Sen så ska jag börja packa lite smått . Slänga massa kläder i tvätten som jag behöver ha med mig och sådär.
Åkte inte insane och frittfall på grönan som jag hade satsat på, ingen ville åka med mig. Tråkmånsar, hihi . Men på liseberg blir de ändring på de :]
Och nu har johanna äntligen kommi t hem också, pepparkaka är hon säkert. hihi.
Men nu ska jag ta och skriva packlista. HAHA, har inte gjort de än . Men puss!


hey, onödig bild. men äsch, bättre än ingenting!

228

Hallå.
Idag kan jag ju säga att det inte har hänt nånting . Vaknade 9 klev upp och stack iväg och tränade. Kom hem och duscha och la mig på soffan . Låg där ungefär tills Felicia kom och ville spela fotboll . Sen gick hon hem och jag la mig på soffan igen . Sen så skulle vi åka iväg till farmor och äta . Asgott . Är mätt som en plätt nu, haha. jag kommer ihåg när man alltid sa de . aja,
annars då hanna ?
jo imorgon bär de av på en tripp till stockholm . Där de vankas shopping, bad och gröna lund. KÄRLEK ♥
Annars nu så sitter jag och pratar med linnea , en härlig tjej. verkligen . hon sa att hon gillade min blogg, fyfan vad glad man kan bli av sånt :') Kika in här !

Nu ska jag skriva packlista tills gothia. Hur underbart som helst. Längtar som en tok .
Men vi hörs på fredagkväll , antar att jag inte hittar nå dator eller nåt i stockholm .
puss!

cool chej!

227

Hallå där .
Idag har jag typ tränat , varit på rännö och chillat med julia. käkat glass på dannes och alldelesnyss åkte alle calle och joel hem , åkte hit vid halv 10 för att se paranormal activity. asäcklig , + att dom skulle ju såklart skrämma en så man typ skiter på sig, haha nej men inte riktigt så men ja. Var ju lite leäbbigt och sådär . Nu tror jag att ska först ladda in dom få bilderna sen idag och sen borsta tänderna och sova. Låter askalajs .
Men godnatt ♥




gillar min bränna ♥

226

FYFAN, vad jag har bränt mig. Och när man har bränt sig så mycket som jag har gjort så får man svära. HEHE.
jag har iprensip ( heter de så ? ) solat och badat hela dagen. Knappt haft tid att knäppa nå kort. Men några ska jag väl kunna bjussa på sen. Ja, jag klev ju iallafall upp typ 9 och hade träning i sjuttioelva graders värme. Trodde jag skulle svimma . Men de gick bra och sen åkte jag hem och åt och duscha, for sen till rännö med emma malin jennifer issa therese , albertina och otti kom sen. Vi var ju på albertinas brygga . Sen så sola och bada vi där. Sen runt 3 så gick vi till vanliga stranden, jag therese jennifer och emma. Dom andra hade åkt hem redan. Så vi låg där och sola och bada och sådär. Skrattade pratade och lyssnade på musik . Sen så for therese hem och vi andra var kvar. Sen så for jag hem och åt sen for vi till emma. mötte otti åkte och bada vi malin p's brygga. asmysigt, satt där och prata och lyssna på musik också. sen hem till mig, och fika och sådär . haha och så helt plöstligt dök alle och ted upp. så vi var med dom och sen for vi till emma och sen kom jag hem runt kvart i elva ungefär. Är dödstrött så jag ska snart sova. Efter att jag har visat er littan bilder sen idag. godnatt ♥



myspys, nu har jag inte så mycket mer bilder. :]


225

kom hem för precis 20 minuter sen.
Jag for till alle runt halv nio och kika lite på matchen och myspyste lite. Sen så for jag hem när de inte regnade :]
Ska snart sova tror jag , ska upp halv 9 och träning 10. Har de tisdag onsdag med. Sen torsdagmorgon åker jag till stockholm, går på grönan och shoppar lite. Sen åker vi hem fredagkväll. Hemma lördag, och på söndag åker vi till GOTHIAAAA ♥♥♥♥♥ hehe. som jag har längtat. Aja, ska inte prata så mycket om det nu för nu ska jag packa ur väskan. Hihih puss och godnatt!



224

Hallå där.
Är hemma nu. Sov ju hos Freja tills idag. På hennes altan under bordet, med lakan över så att det inte skulle komma in myggor. haha, vilka idéer flickan kan få :] men vi kollade ändå aldrig på film igår. Jag vågade inte, för då skulle jag aldrig kunna sova ute. hehehe. Men roligt var det ändå, sprang upp i skogen och busade. Pratade med Jonathan och sådär. Sen idag så vaknade vi 9 av att det var så jävla varmt! Trodde jag skulle dö, under ett täcke med mjukisbyxor och en tjock kofta. haha! Sov typ 6 timmar. aja.
Sen så idag åkte vi iväg och bada och sen for jag hem. Haha, vi var först typ vid frejas farmor. Men då simmade det in en fick i frejas ben så hon vart rädd och ville inte bada där, så då åkte vi till övre istället. Haha :)
Men nu har jag typ ätit och sitter och fryser benen av mig, och är trött som fan . Men nu ska jag bjöppa på lite bilder. :)))))





ett par jeans som jag klippte sönder såre blev shorts. älskar!






freja, jag älskar din kanin :')




haha där sov vi. myspys.

men nu blir det alldeles för mycket tjaffs med mitt internet, de får räcka med dom här.
puss!

223

Sitter hos Freja nu. Ska sova här. Myspys , ska snart se på skräckfilm . Paranormal activity, å herregud. Kommer dö jag! Haha. Men jaja, men jag skriver imorgonkväll om dagen och sådär med massa bilder från ikväll .
Pusshej


fan vad ful vi är ♥
1,5 år gammalbild kanske ? :o

222

Äh nu är jag hemma igen. Blev en kortis, tog ett dopp frös och gick upp och satt mig. Knäppte lite kort på dom andra också som kommer där nere om internet vill sammarbeta med mig .
Idag så vaknade jag iallafall hos emelie ju. Klev upp och fixade oss och sådär. Åkte med bussen till stan 11.55, gick runt där och jag köpte ett nytt minneskort till lillkameran. Dock så tog inte den 4 gb så jag fick gå och byta till 2. Men det går väl lika bra det. Sen så mötte vi Freja, teo, olle och tilda troja dom hette ? haha, men jag freja och emelie åkte virvelvinden och skrek som fan. roligaste då ju. vart yr som satan och gick och köpte dricka, efter en stund åkte jag och freja extreme. Den som snurrar och svänger från var sitt håll typ så att man nästan är upp och ner. ASKUL. Vill åka den igen . Sa att jag hatade freja innan vi åkte och sådär. haha rädd tjej :] men sen ångrade jag mig, hehehe. och så var det en liten tantelalia som tog tag i min hand från i början för att hon var rädd, sen släppte hon och bara skrek. sen när det var slut började hon tokskratta och tog tag i min hand igen. söt tant :') men sen  men vi 4 åkte jag och emelie iallafall hem. åt tacos och sådär. sen så åkte jag ju iväg igen.


hihihi kärlek till den här, Och freja!






hoppbild ♥ haha, nästan perfekt tajming att knäppa ;)





en liten titt på min ''nya' bikini, har ju inte visat er den kom jag på!

äh nu har ni nog med bilder, ska försöka ha med mig kameran varenda dag så jag har nå att bju' på

221

Ska åka till emelie typ nu, jag julia och hon ska bada i rännö.
Berättar om dagen sen när jag kommer hem för nu ska jag packa littan .
pusshej

220

Hallå där.
Ska alldeles snart äta tror jag. Sen ska jag till Emelie igen.
Har varit med henne ungefär hela dan , ska sen dit och så sova över. Haha, tror det blir ute under bar himmel. Mysigt, vi kommer väl antagligen gå och köpa nå gotta innan också :]
Imorgon så åker vi nog till stan, måste ha ett minneskort till lilla digital kameran , och sen kika på nå shorts eller nåt.
Men nu ska vi käka och sen ska jag packa. Pusshej, skriver imorgonkväll eller nåt.

219

Haha, sitter nu och lyssnar på min lilla kusin som ska sova. Men han ligger ju bara och babblar. Sötunge.se .
Julia åkte förövrigt hem för en halvtimma sen kanske. Vi har typ gjort det vi är bäst på, prata gunga och äta. Haha, men de är så mysigt så.
Imorgon ska jag äntligen vara med emelie iallafall. ♥ Får se vad vi ska göra, hon var hundvakt åt lilla hunden hon har. Så söt så :')
Juste, igår satt ju jag uppe till halv 3 och såg my sisters keepers, den var asbra. eller , ja den funkar. Haha . Se den om du har tråkigt :):):)
Men nu ska jag skicka iväg ett sms och sen har jag lust att snacka med nån. Tror Molly ska få bli offret. Men vi hörs imorgon eller nåt. :)

218

Godmorgon..
Vaknade för 1 timme sen ungefär, har bara ätit frukost och klätt på mig och sådära.
Har ingen aning om vad jag ska göra idag, alla ska ju på gatufesten men jag har inget att göra där , för jag kan inte åka nån av karusellerna där. Typ mår illa resten av dagen , haha. Men när vi åker till Göteborg ska jag väl fan få må illa då för då ska det åkas på Liseberg! Längtar tokmycket dit! Åker om 11 dagar. Fyfan vad skönt. Åker klockan 8 på morgonen och ska vara där 5 . Haha jobbigt att åka minibuss med de blir väl kul de med.
Men senare ska jag iallafall vara med Julia, ovanligt. Men ja, haha. Får se vad vi hittar på. Men jag skriver mer sen , kanske.
Pusshej

217

Hallå där.
Ska alldeles strax slå på en film, tror det blir my sisters keepers.
Idag vaknade jag iallafall halv 11, var riktig seg så vid 1, halv 2 rullade jag mot Julia. Sen så åkte vi till Alle, och sen till thule och sen hem . Var en skön dag typ, var trött som slatan . Sen hade jag träning , gick väl bra. Sen så var jag med Julia , var ute och gick med hundarna i 1 timme och bara pratade typ . Sen så åkte hon hem och jag har suttit vid datorn typ hela tiden tills nu .
Men nu kallar sängen och filmen, så nu ska jag borsta mina tänder så har jag de gjort .
godnatt :)

217

Hallå där.
Ska alldeles strax slå på en film, tror det blir my sisters keepers.
Idag vaknade jag iallafall halv 11, var riktig seg så vid 1, halv 2 rullade jag mot Julia. Sen så åkte vi till Alle, och sen till thule och sen hem . Var en skön dag typ, var trött som slatan . Sen hade jag träning , gick väl bra. Sen så var jag med Julia , var ute och gick med hundarna i 1 timme och bara pratade typ . Sen så åkte hon hem och jag har suttit vid datorn typ hela tiden tills nu .
Men nu kallar sängen och filmen, så nu ska jag borsta mina tänder så har jag de gjort .
godnatt :)

216

Trodde för 1 sekund att den äckliga lilla insekten som flyger omkring här i vardagsrummet hade flygit in i datorn, tills jag insåg att de var musiken som slogs på. Haha, smartiegirl ;]
Annars då Hanna?
Jo sitter och väntar på att mina små vita naglar ska torka, så jag kan måla ett lager till. Nu ska det fanimej hålla länge! Märkte annars nu att jag har jävligt småa naglar. haha, fult ju :o
Men jaja. Ska smsa till Julia nu, sen säga godnatt till dom jag pratar med på msn, och sist måla klart. Medans jag kollar på scrubs. Och justefan, måste ha pengar till mobilen. Alltså, igår var och jag ganska förbannad, så jag ringde Julia och vi pratade i 45 minuter. Haha, tokigt. Nej men nu ska jag måla klart. Godnatt ♥

215

hej jag vet att jag är bra på att blogga. hejdå .
nej men jag orkar seriöst inte, nu är de ju så jevlans fint väder också , så vafan.
Igårkväll var jag iallafall med Julia, vi fick oss lite småprat och en promenad. samt en 30 minutare på thule där vi fick umgås med pojkar.
Idag vaknade jag 11 iallafall, då jag klev upp och käkade frukost. Sen som den duktiga lilla dottern jag är så klippte jag gräset . Sen tog jag mig en dusch och åt en halv burgare. Sen åkte jag med Malin till rännö , sen till thule och dannes och allt dedär . Kom hem sen och åt och gjorde mig klar för vi hade träningsmatch mot 95, som vi då vann. såklart, men 2-0 .
Imorgon blir det Julia. Får se när jag skriver, har du otur så hörs vi på onsdag. Men nu ska jag ta mig en dusch.
hej.
men egentligen var det enda jag ville säga var att jag saknar emelie thor.


215

Hejhopp.
Första gången jag sitter vid datorn idag, hur duktig är inte jag då? :o
Är iallafall hemms hos Julia nu, var på thule innan. Skulle riva tälten, men de var ingen ide för man var inte tvungen att göra nåt iallafall.
Men idag har jag iallafall vare på thule hela dagen, men Julia och Tova. Var väl helt okej .
Men nu ska vi nånstans, bloggar mer sen. PUSSHEJ

214

Sådär ja, nu är jag hemma igen. haha, dagen har för det mesta spenderats med therese julia alle calle joel albin och agnes. På thule, hos alle och vid mandis brygga. Fyfan vad varmt det har varit idag. Är jävligt trött nu, ska tillbaka till alle sen tror jag, när dom har åkt ring klart. Nu så ska jag duscha, å fyfan vad skönt. Hehe, men vi hörs hurredu. pusshej.


213

tjatjena, att jag har tråkigt, de kan du skriva upp.
har varit på thule från 13-19 typ. haha . kul liv!
men först var jag med tesse där och typ gick runt och sådär. sen kom julia och gjorde oss sällskap . Mötte sen alle joel och albin . julia stack hem , sen stack tesse också. så jag var med pojkarna lite. sen vart jag hungrig så då åkte jag hem och käka hemmagjord pizza <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 sen skulle jag åka till julia, mötte alle. väntade på albin, åkte till julia. for till alle, var där en kortis. sen åkte jag och julia hem. så satt vi oss ute och prata istället. mysigt :]
sen kom jag hem runt kvart över 11 . så sen har jag bara sutte vid datorn littan.
men nu ska jag sova, godnatt!



212

Men åh, nu är jag sur på mig själv. Jag lovade att jag skulle gå och lägga mig för cirka 1,5 timme sen . Men vad gör jag då? Jo jag sitter vid datorn, har inte gjort nåt speciellt . Skrivit en text, som kanske kommer upp imorgon . Får se. Men nej nu måste jag sova. ska ju kolla på lilla vm imorgon. haha, men godnatt iallafall!

211

Förlåt för att jag inte har skrivit nåt på hela dagen, men jag har inte ens tänkt påre.
Men jag låg vaken inatt mellan halv 4 till halv 5, sen sov jag till halv 9, somnade om halv 10 och vaknade 12. Sen så gjorde jag mig klar och sådär. sen åkte jag till julia, åkte till thule. träffa alle . emma och malin var där också. satt och surra ett tag med dom sen så åkte jag julia och alle hem till mig, sen åkte dom hem och jag väntade på pappa, sen när han kom åkte vi till thule för att bygga tält till lilla vm . sen har jag varit där hela kvällen, haha jag och emma är ju så duktig. först skjuter hon över bollen in i skogen . haha, och det är inte lätt att hitta. sen efter ett tags letande hittar vi den med brända ben och sådär. sen ska jag skjuta första skottet och jag skjuter över igen. haha, så vi letar och både jag och emma tappar våra mobiler, fast vi hitta dom. haha :] och malin den filuren, hehehe hitta bollen . tacksi ♥ så de va ju bra, och jag malin fick in lite gräskrig mitt i allt också. haha, sen så sköt vi lite mer och sen åkte jag hem och åt, haha klockan 10 jag vet, haha. men sen har jag bara suttit och surrat med min kära mor och far.
och imorgon ska jag gå på lilla vm med julia och therese , så jag bloggar väl när jag kommer hem därifrån . får se när det blir, sen lär de väl bli samma sak på lördag och söndag också. och det brukar ju vara så jävla varmt när det här är, så vem vet ? kanske blir ett dopp . har ju inte ont i halsen längre och är bara lite täppt i näsan och sådär. så det är typ bra, hoppas att jag inte blir sämre bara för att jag skriver såhär. haha! men nu såg jag att det här har blivit alldeles alldeles för långt, men pusshej!♥

211

kärlek till den här och den här låten. som spelas ungefär hela tiden på min spotify.


210

Alltså fyfan vilket väder de var förut, haha ingen kan ju ha missat det .. men ändå :p
Hade glömt hundbädden ute , den vart ju dyngsur kan jag lova . haha ! sen var två fönster öppna och det hade regnat in pytte lite på golvet . sen rädd som jag och molly är hade vi dragit ur alla sladdar så jag hade inget internet , så ja .. det enda som fanns var att kolla på oth på bärbara datorn . men mysigt var ju de iallafall :]
*sprang iväg efter en mygga*
FICK DEN.. eller .. haha fan vad mycket mygg vi har inne nu. aja, ska sluta klaga . nu dog det i min hjärna och jag ska inte skriva någe mer nu . kanske kommer ett inlägg innan jag går och lägger mig . vem vet ? pusshej


om jag gillar egobilder? Nej men hur kan du tro nåt sånt ?

RSS 2.0