89

Vet att det har varit usel uppdatering idag. Men jag har inte haft lust att skriva.
Jag kom iallafall hem för kanske 20 minuter sen, jag och Julia orkade inte vara kvar nå mer, Emma Malin och Issa var kvar en stund till. Frös som satan, så det var skönt att komma hem och äta chips. Hihi. Men det har varit mysigt, har gått runt och pratat och haft skoj.
Tror jag ska slå på en film och mysa lite.
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, har lust att gå på stan/birsta. Men det finns ju ingen som man kan gå med. HEHE, okej. jag har inte ens frågat någon men jag måste spara på mina pengar. Har äntligen några hundralappar och dom måste jag spara, annars kommer jag känna mig handikappad sen när jag är pank. Men nu ska jag ta på mig på mjukisbyxer. Hihi. hej!

orkar inte leta fram nån bild, jag är tråkig jag vet.

88

Shasha bloggen.
haha vart bara tvungen. Matchen förlorade vi med 4-0, men fyfan vad dom spelade fult. Fick massa smällar så ont i knät och skrubbsår på händerna har jag nu.
Sitter just nu och lyssnar på Björn Rosenström ♥ och längtar som fan till sommaren. Ge mig det nu!
Imorgon är det sista april och då ska jag Emma och Issa vara nånstans. Har inte nån riktig koll. Roligt vet jag att det kommer bli iallafall.
Sen på Söndag så är det träning först 3 till halv 5 tror jag det var. Sen klockan 6 ska jag bort på hedbergska för att ha coopertest med innebandyn. Vi ska springa 15 varv runt en bana. Ska se till så jag har proppat mp3n med bra löpmusik. Då vet jag att det kommer gå bra. Sen så har jag inga bra löparskor så jag tror jag snor mammas.
Nu ska jag iallafall göra lite spanska och träna lite på so:n. Kommer dela in so:n så jag lär mig fem frågor åt gången. Annars kommer det aldrig gå.
Men jag bloggar mer sen, annars blir det imorgon.
Pusshej.


tack för att det inte ser ut sådär när man kommit hem längre iallafall!

87

godmorgon!
tror det är första gången jag bloggar på morgonen. Igentligen har jag inte tid, men jag hade ändå datorn på. Har precis valt kläder och sminkat mig litegranna. Idag är det ju skola och vi går till halv 4. Sen är det match, vi får se om jag hinner slänga in nåt inlägg däremellan. Annars blir det senare ikväll. Men nu ska jag fortsätta..
Pusshej

86

Känns skönt att engelskan & svenskan är klart. Engelskan blev kanoners, asnöjd med det! Även fast man skulle skriva ett helt a4 papper, men det finns inge mer fakta att få tag på. Sen svenskan får väl bli som det blir. Fattade inte riktigt hur man skulle göra, men jag hoppas på att hon godkänner det iallafall. Sen spanskan är det två ord jag inte kan. Tupp & Häst. Haha, inge svårt alls men jag får inte in det i min lilla gegghjärna. So'n ska vi inte ens prata om, det gör jag inte nu iallafall för nu ska jag ta en macka och sen gå och lägga mig i min sköna säng.
godnatt!


85

Temadagen idag var väl helt okej. Senare står det innebandy på schemat. och jag har verkligen ingen lust alls. Skulle helst vilja cykla bort på Thule och kolla på dammatchen, men det blir träning iallafall. Kommer tycka det är roligt när jag väl är där. Coopertest på söndag också, typ springa några 100 kilometer. Men vet inte om jag kan då heller, har fotbollsträning. Men hoppas jag slipper testet, men chansen är ju inte stor. Hehe, nu ska jag göra läxorna. Ovanligt ? skriver mer sen.
pusshej


orkar inte leta fram nån bra bild heller

84

Nu ska jag sova. Har städat rummet, eller det ser stökigare ut än det var innan. Heheh. Men jag orkar inte göra någe mer nu. Hörs imorgon.
GODNATT!

83

tidsfördriv

År 2009

Vilken klass gick du i? - 5:an & 6:an
Vad hade du för hårfärg? - Samma tråkiga som nu
Hur lång var du? - 164
Vem var du kär i? - Dig älskling
Hade du nån Pojk/flickvän? - Nej
Vad brukade du göra på fritiden? - Spela fotboll innebandy kompisar?
Vilka umgicks du med? - De jag umgås med nu
Var allt bättre då? - Nej
Skulle du vilja gå tillbaks dit? - Nej
Har du förändrats? - Ja

Nu:

Vilken klass går du i? - Fortfarande i 6an
Vad har du för hårfärg? - samma
Hur lång är du? -164
Vem är du kär i? - Han
Har du nån Pojk/flickvän? - Nej
Vad brukar du göra på fritiden? - Fotboll innbandy kompisarna
Vilka umgås du med? - Freja emelie moa line men alla tjejerna i klassssen
Hur ser du ut? - look at the picccture

Har du:

Kysst någon? -  Aha
Sovit brevid någon med samma kön? - Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön - Ja
Slagit ner nån? - Ja
Ljugit för en bra vän? - Ja
Svikit någon? - Ja

Vem:

Skrev du senast till på msn? - Alexander
Kramade du senast? - Emma
Sov du hos senast? - Freja
Vill du vara just nu? - Mig själv
Ringde dig senast? - Malin

Vad:

Drack du senast? - Bubbelvatten
Köpte du senast? - Godis
Gjorde du igår? - Skola plugga & träna
Vad ska du göra imorn? - Skola träna plugga
Vill du göra just nu? - Sova
Åt du senast? - 20 minuter sen
Är närmast dig som är rosa? - strumpor



Kärlek :

Du är kär nu - Ja
Du har sårat nån så den började gråta - Har jag säkert
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja

Ärlighet:

Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra - Ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smigut ut utan lov - Nej
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om - En hel del
Jag har fuskat i ett spel - Haha ja
Jag har struntat i ett prov - Nej

Dåliga Tider:

Jag har skadat mig sjäv - Nej
Jag har druckit alkohol - Nej
Jag har tagit medeciner mot drepression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Nej
Jag har vaknat gråtande - Ja
Jag har somnat gråtande - Ja

DÖDEN:

Jag hatar begravningar - Ja?
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du Har känt som nyligen som dött - Nej

82

Sitter nytränat och nyduschad och väntar på mat, det vankas bulgur kyckling och currysås. Hur gott?! älskar't . Träningen gick hyffsat. Några smällar hit och dit får man ta, men har asont i knät nu. Som vanligt, something is wrong. bra på engelska eller? Hehe, ska göra svenskan, sen förut förhörde malin mig på spanska. Hur bra är man ? kunde ingen typ. Men jag orkar inteinteinteinte. Imorgon är det temadag, bajsroligt. verkligen, men slipper so:n iaf. HEHE :D
Men nu måste jag gå. Bloggar sen innan jag går och lägger mig.
pusssis


ta mig tillbaks :(

81

Skola idag, sen gick jag hem och gjorde mina småläxor. Fick ett nytt engelskapapper idag eftersom jag inte orkar leta det andra. Sitter med Malin nu och hon hjälper mig litegranna =D Hon tkr det går suveränt! Hehe, sen ska vi åka bort på thule och kolla på nån träningsmatch, sen tränar vi själv i nån timme.
Men nu orkar jag inte skriva mer.
pusshej


min och ottis fina gubbe, tyckte den passa så bra till det här inlägget!

80

ÅHHH, ge mig sommar så man kan


gå runt i fopppppa



vara ute sena kväller med underbara kompisar


badaaa


köra för fort med cykeln och krocka med johanna, hihihihi. busigt ( HUR ONT SOM HEEEELST )


spela fotboll <3<3<3<3<3<33<3<<3<33<3<3


strosa runt på lilla vm.


hitta äckliga kryp :s


dricka smoothiiiie


sen spela fotboll, igen :$

men nu ska jag fortsätta med läxan
pusshej

79

Har precis ätit. typ strips och korv. tjockissss, hehe men en väldans nyttig sallad och vatten till så blir askalas. Ska väl börja med läxerna, engelska svenska spanska och so tror jag vi har. har tappat bort engelskan också. gposerjglrseg jag orkar inte. men på onsdag så slipper vi so:n iallafall för då är det tema dag om droger alkohol och tobak. HUR KUUUL? bajstråkigt. slipper iallafall dom sista 45 minutrarna för då ska jag till tandläkarn <3<3<3<3<33<3<<3<3<3 blir stammis där ju. men måste kolla och fixa med natt-tandställningen, åhh vad jag hatar den >.<  men vad gör man inte för att få ett så vackert leende, nej men det kommer aldrig hända ändåsåå. men åh vad arg jag är. jag. orkar. inte. göra. några. läxor. fatttattaattata, hejdå .


vet att jag är såhär söt. naaaat
huhu puss

78

kom hem för ungefär en timme sen. var skola idag. är snart klar med shortsen på slöjden också, hur coola som helst! haha nejmen, det såg lite roligt ut när jag tog på mig dom utanpå jeansen. jaja, vi slutade tjugo i två så jag och olivia gick runt litegranna, sen så skulle hon med bussen och jag hade utvecklingssamtal, gick väl bra.
Nu förhör jag Molly på hennes hkprov, eller nåt sånt. hur jävla tråkigt som helst. ska aldrig börja 8an. men nu kommer hon igen, ska väl fortsätta. har träning ikväll så jag bloggar efter det.
puss!


77

haha det var visst ingen aerobics ikväll. det var dans. fyfan, skrattade mig igenom hela passet. ganska så roligt ändå.
nu ska jag väl äta lite middag, och sen slå på en film. myskväll ikväll, orkar verkligen inte sätta mig och göra några läxor.
pusshej



76

kom precis in från att ha varit ute med malin och gått i 2 timmar & 45 minuter. skönt.
var ju på birsta idag, köpte solbrillorna jag la undan igår och typ inget mer. snart ska jag mamma och molly iväg på aerobics, askalas.
har fått några kommentarer, helt enkelt. tarej i röven. haha nej men herregud, omogen till 1000 kan man ju kalla dig, puss älskipälskiiii <3<33<3<3<3<3<33

nu ska jag byta om. HEJDÅÅÅ (:

75

Har precis sett klart sommaren med göran, haha första gången jag såg den. var väl helt okej! :) är så himla trött och kommer inte kunna ha ögonen öppna många minuter till. Imorgon skulle jag visst till birsta på förmiddagen en sväng, sen så malin ju. vi får se när jag hinner blogga. nej nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i min säng.
godnatt!


jag vill utomlands nuuuuuuuu!!!!!

74

Blev inte att jag var med Malin ikväll. Blir imorgon istället. Nån som vet vad vi ska hitte på? (:
Nu ska jag snart slå på en film och vara lite osocial, men jag känner att jag inte har nån lust att sitta och prata och vara med. Går ner nu, bloggar kanske mer innan jag går och lägger mig annars blire imorgon. :)


nån bild sen igår, tack frejsan :):):)

73

Det har verkligen varit låg uppdatering den här helgen. Men som sagt så var jag ju med Freja igår och sov där. Vi fotade, gjorde glass, åt godis, skulle se på skräckis men det vart nå fel, sen så har vi ju pratat massor och suttit vid datorn. Idag vakande vi runt 10 så vi gick upp och fixa oss, sen gick vi hem till mig, vet inte hur länge det skulle tagit för från att gå från Freja till dagiset tog 20 minuter. Dock stanna vi och fota flera gånger också. Har lite bilder att bjuda på nu iallafall. Sen for vi till birsta, hitta ingenting förutom ett par solbrillor som jag la undan. Hade inte tillräckligt med pengar, hehe jaja.
Nu har vi främmande från grannarna som har ätit här och allt. har nästan varit barnkalas här, vi har nya grannar så lillpojken har varit här med oss, felicia också. fullt hus. nu så väntar jag på malin ska komma hem, för sen ska vi hitta på något. vad vet jag inte. nåt skoj som vanligt. men nu ska jag hämta lite godis att mumsa på. hehe. hörs imorgon.
puss.






lite bilder från igåras! (:

73

Sitter och dricker hocahola. Har varit ute och fotat lite, gjort glass, ätit godis, och annat. Orkar inte blogga någe nu. Vi hörs imorgonkväll!
puss


visar fler bilder när jag kommer hem.

72

Efter lite msnpratande blev jag glad igen, hehe. Har gjort spanskan, lite svenska, ska göra klart det sista nu. Engelskan har jag inte ens börjat med, men den ska vara inne om sisådär nån vecka, och det orkar jag verkligen inte börja med nu. Matten är klar, och sen skulle jag göra nån so sak också. Skriva om dakarracet i Senegal, asintressant jag vet. Fick ta hem eftersom jag inte kunde göra något igår. HEHE. Men imorgon är det skola och sen går jag och Freja och köper godis och lite smått och gott, sen går vi hem till mig och packar sen går vi till Freja och sover där. Sen på lördag tror jag vi skulle på birsta, vi skulle hinna fota nån sak också. Ska ta med mig kameran så ni får räkna med 7 helvetes jävla mycket bilder sen efter helgen.
men nu ska jag fortsätta. skriver kanske sen innan jag går och lägger mig. 



ni får kolla på den här bara för att jag ser lite tjockis ut på den, och freja är söt som vanligt :)

71

vet inte vad det är, är sur som ett as. ska skriva ner min ilska på läxpapprerna så kanske det blir bättre, känner iallafall att jag inte ska blogga nu. HEJDÅ

70

Bloggar efter träningen, runt åtta. Har ingen ork att skriva just nu. pussis

69

sitter och försöker mig på spanskan, eller försöker. jag orkar helt enkelt inte, hehe ovanligt. märkte förut när jag tänkte slå på spotify att det hade stått och gått medans jag varit och tränat ungefär från 17-20, ingen dog iaf. Sen idag måste jag berätta medans jag ändå sitter och berättar för er att musiken hade gått, idag på lektionen sitter jag och smsar och helt plötsligt slås det på musik nånstans. och jag fattar inte att det är från min mobil, kollar runt och sen kommer jag på det. springer ut och slår av det, då hade jag på nåt sätt lyckas gå in på musiken och slått på en låt. haha, stog och skratta åt det ute i korridåren innan jag kunde gå in. hur jävla klantig får man bli ? hehe, men nu ska jag iallafall fortsätta med spanskan.
säger väl godnatt då


68

Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Har inte haft lust att blogga något. Men kan berätta lite om dagen innan jag och molly går till köket och förtsätter på vårt pingisspel.
Det var ju skola som vanligt, hade bad istället för idrott och dagen gick fort som tusan. Sen följde Freja med mig hem, därför jag inte bloggade. Men vi har väl inte gjort något speciellt men det var kul ändå. Ska sova hos hon på fredag och sen ska vi hinna med 7 helvetes jävla mycket saker.
Nu har jag precis tränat innebandy och FYFAN vad jobbigt det var, benen var som gelé när man gick därifrån. Men det var skönt att få he av sig all energi jag gått runt och bärt på idag.
Sen har väl inte gud varit på min sida idag, glömde jackan med skåpnyckeln i hos Emma, sen hade jag lagt ifrån mig min extranyckel på katedern. Sen hade den försvunnit, så jag hade inte en enda jävla bok idag på lektionerna. Men det funka fint ändå. Sen på badet fick jag verkligen riktigt kramp i vaderna så jag låg och flöt som en död fisk och skrek som fan åt lärarn att hjälpa mig upp, HEHE. men det gick bra förutom sen på träningen då jag blev lite masserad på vaderna och jag låg och skrek som en stucken gris och dom bara skratta åt mig. :( Har förjävla ont nu, och så kommer jag en sån fruktansvärd träningsvärk imorgon.
Men imorgon är det skola till halv 4 och sen har jag fotbollsträning, kommer väl knappt komma levande därifrån. Men jag kanske hinner slänga in ett inlägg mellan skolan och träningen annars blir det efter.
oj, fan vad lång det här inlägget blev ska väl sluta det hela.
pusshej


67

shit vad sugen jag vart på mat. ooooh, tänk tjingtjong kyckling ? ( chicken alá king ) AAAAH, pappa sa precis. Men hanna äter du igen ? hehe, hungrig hela tiden. help mee, jag kommer fan bli tjocker. jaja
skola idag ju. asskönt väder, jag och Freja satt ute och solade på rasterna. asmysiiigt ♥ sen så var jag ju med emma, var mest ute och spela fütbal. längtar tills man kan spela på riktigt grönt gräs. fyfan vad härligt. men sen var det träning och sen for jag hem och åt. HEHE.
Har inte gjort läxan eller någe ting heller, men det gör jag imorgon. fast jag tror inte man behöver träna någe på dom ? ajaaa, nu är jag trött. ska väl försöka somna lite tidigare ikväll eller ? faller in i min nattsömn runt 12, ibland kan det bli mycket senare också. Därför jag är trött hela tiden, fast då är jag bara på lite damphumör och skrattar åt allt =D hiho. nej nu ska jag kolla på fotballen igen. godnatt

pussisar.


tyckte det blev väldigt mycket fotboll i det här inlägget, efter mat förstås då.
men en liten cutiie bild får ni väl kolla på då!

66

Mamma säger " Hanna ska du gå och sova nu?" " nej " så ska man det ;PPpPPpP
Diggar alla sånna där grupper på facebook sten mycket! Men ska snart gå och sova i min säng. Eller så lägger jag mig i Fias säng, hiho nej. Men jag är på lite damphumör, har varit sen jag kom hem från träningen. something is wrong with me. nej men godnatt sötpluppar.

65

Sitter och kolla på top model. Ska snart börja med läxan också. Sen så tänker jag sova tidigt ikväll. Somnar inte  förns halv 12 och då kommer jag inte upp. Klev upp 07.25 idag och fick bara lite panik. Tur pappa var hemma så jag fick skjuts. Tränade ikväll också. Askalas.
Imöra är det ju skola, sen så följer jag med emma hem. Har inte varit med henne sen förra helgen.. Men jag är där och sen så åker vi på träningen. Så jag kommer nog inte blogga imorgon förns jag kommer hem runt 8, så att ni vet.
men nu börjar det igen, får se om jag hinner slänga iväg nåt inlägg sen. om inte. så godnatt!


bjuppar på en härlig vårbild sen i lördags.

( klicka på bilden så blir den större )

64

Var ju skola idag, helt okej. Äntligen fått träffa Freja igen och fått vart med henne. hihi. ♥ Sen sluta jag halv två gick hem och fika.
Snart ska jag börja byta om och sen cykla iväg på träningen. Askalas att träna igen, känns som en evighet sen. Typ i torsdag.
Vet seriöst inte hur många skrattattacker jag har fått idag. åherregud olivia du är fan min idol! :D 
men nu ska jag byta om, hehe hejdåååÅ!!111!1!!!11!


bestaven ♥

63

Är jävligt trött nu. Ska hoppa ner i min mysiga säng. Det är ju skola imorgon, men måndagar brukar ju faktiskt gå himla fort. Men jaja. godnatt! ♥

62

Jag är såhär --------------> sugen på att göra ljusa slingor i mitt hår. Men vet inte om det är nån idé eftersom jag får asljust hår på sommaren, eller inte asljust men mycket mycket ljusare hår än vad jag har nu iallafall. Men det kan ju kanske vara fint nu på våren? gash, vet inte hur jag ska göra. vad tycker du? och då kan nu ju faktiskt kommentera också, som ni är apdålig på :(

61

Sitter och lyssnar på freestyle. Älskade verkligen dom när jag var liten. askul att sitta och lyssna igenom låtarna och sitta och sjunga med högt.

vill ha dig i mörket hos miiiiiiiiiig, tralala. love

men kom på att vi har nå engelska sak tills imorgon, bäst att gå igenom det en gång till. Även fast jag vet att jag kan det. men aja.
pusshej.


60

Har inte kunnat blogga nånting idag, för jag och Johanna vaknade typ 10 ? vet faktiskt inte, men sen så runt halv 1 gick vi till Thule och kolla på en match, sen skulle ju hon spela. Så då gick jag och Julia och köpte glass medan dom värmde upp, sen satt vi och prata och allt sånt. Men nu orkar jag inte skriva mer om det. Har lust att vara med nån ikväll.. Men jag vet inte vem. call meeee :)
men nu ska jag göra nåt, hejdå.

har ingen bra bild heller =(

59

mysigt det är att somna två i en liten säng med björn rosenström på högsta volym. ♥

58

Har kollat på lite one tree hill med johanna ikväll. Men mest prata vi i telefon med nå skitungar som förstörde så vi inte fick se på oth, hehe nej men det var väl kul. glömde jag förresten berätta att hon sover här ? hehe, men imorgon går vi till thule och kollar lite, sen spelar johanna så då kollar jag på det med. askalas. men nu ska vi bädda och sen lär vi ju sitta eller ligga uppe och prata nå timmar till. men jag får se om jag hinner skriva imorgon.
godnatt.


vet att ni har sett den förut, men vi är ju för jäkla söt.

57

Å JUSTE. JOHANNA HAR VÄXT OM MIG NU EFTER 12 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

56

Har precis kommit hem från en promenad till ica för att köpa glass. Blev en magnum gold för mig, askalas. Nu är vi sugen på godis också, riktiga tjockisar är vad vi är. Men nu ska vi göra nåt.
pusshej


55

Sitter och väntar på joanniiiii som är på väg hit, vi tänkte åka och köpa glass. Men när jag kollar ut ser jag att det fan haglar ute, glass får vänta ett litet tag. Om vi har tur blir det finväder sen så vi kan cykla iväg.
Vaknad 10 idag iallafall och satt mig och kollade på tv. Städade rummet och gjorde gratis sms igen, man känner sig fan handikappad om man nästan har slut på pengar och inga gratis. Hehe
men nu ringer det på dörren, ska väl gå och öppna.
HEJ!


den som ser vilka det är är bäst!


54

Julia ringde efter att jag skickat ett sms till henne och fråga om hon ville följa med så vi for iväg till thule på en gång efter att jag skrev det dära inlägget. Hehe det blev vissa skratt och annat. Gick till handlarn och köpte godis också. Riktigt roligt, och så vann 95orna med 4-0 så det blev en bra kväll ändå. Men FYFAAAAN vad kallt det var, trodde tårna skulle ramla av vilken sekund som helst, samma sak med överkroppen. Men nu ska jag hämta chokladkakan, hiho. tjockis jag vet.
pussej.


53

det är inte en enda jävel som är social eller svarar på sms. sitter framför tvn och surar över att jag har så tråkigt, för att jag är sugen på godis och för att jag ångrar att jag inte åkte in till stan och spela dom där jävla innebandymatcherna. tror jag ska ladda in musik till mobilen, sen gå ut bort nånstans. det brukar hjälpa. sen kanske jag stannar förbi matchen också, om jag ser nån jag känner igen som jag kan prata lite med.
HEJDÅ

52

hejhoppppp
idag vare skola sen följde jag med emelie hem, vi har typ inte gjort nånting men har haft ganska så kul ändå.
ska inte vara med på night cup ikväll, kanske jag åker och kollar på 95orna när dom har match ? får se. annars är jag väl bara hemma och tjockar godis =D hehe, men nu ska jag äta...... eller inte, men snart så pusshej



min lilla pötinötiiiii, ehehehheheheeh

51

det regnar ♥♥♥♥♥ wiho..

skola idag, jippi kajej. men var väl tråkigt, gjorde nå jävla djur av ballonger och skit sista lektionen, kan ju säga att min moas, emelies och lines vart helt klart snyggast. :o
sen ska jag tjockäta på spice med laget, hade egentligen träning, men står över den idag :(( men det regnar ändåså så att det gör faktiskt inget.
sen imorgon är det night cup, om det inte blir nåt annat. ska väl bli roligt det med..
men åh, nu orkar jag inte skriva nå mer. skriver sen
pusshej


hehe jag vet att vi är cutiiie.

50

vet inte vad det är med mig, är asglad hela tin, sprallig och mun går i ett. kan det bero på att det är vår ? att det snart är sommarlov och att jag kommer ha ashärligt?
hihi love it ♥


49

Min hjärna har inte kopplat alls ikväll. Börjar på träningen då allt vart helt fuckkkat, sprang fel och all skit. Sen ska jag försöka göra engelskan men ingenting går. Verkligen ingenting. Brukar ha ganska så lätt för att få in glosorna, men icke sa nicke. ska försöka sen när jag går och lägger mig, men annars tar jag det imorgon.
men jag slår 100 spänn på att jag knappt kommer kunna gå imorgon eftersom jag har träningsvärk. men det blir bra det. vet inte vad jag ska skriva mer, så jag skriver imorgon.
godnatt


jag vet att vi är coola med hörlurarna våra, men jag tycker faktiskt det inte är roligt att den här pricken åker till åre imorgon :((


48

Kom hem för en stund sen, skolan var väl tråkig som vanligt. Men det är bara 36 skoldagar kvar nu, känns som att det kommer gå jävligt fort tills det är sommarlov.
Ikväll ska jag iallafall träna innebandy som jag inte har gjort förns måndagen innan lovet tror jag :o aslänge sen ju!
sen så ska jag väl göra läxan och sånt där. men jag bloggar mer ikväll.


jag vet att det precis ser ut som titanic med en väldans fin bakgrund.
hehe :D

47

åh vad gulligt det är med ett blåmärke på näsan ♥♥♥

46

Jävlar vad bra jag är på att skriva här i bloggen.
Men det var ju skola idag, fint väder och allt. Men dagen gick ganska snabbt eftersom jag får mina goda skratt varje dag. Men sen cyklade jag och Malin hem på min cykel, och Malin skrek som en stucken gris hela vägen hem, he-he. askul iallafall. Men sen då gjorde jag lite läxa och sen kom Malin och vi for på träning. Gick väl sisådär, men det går jag inte alltid perfekt. Och nu har jag kommit hem och ska göra lite mer läxa, orkar verkligen inte. men måste.
pusshej


har klippt mig också.. nä skoja.
men det skulle fan va skönt att ha sådär kort hår :o
lite sugen måste jag säga att jag blir...

45

Här har du nåt att läsa malin.

men för er andra så bloggar jag sen :D

44

Har inte kunnat blogga idag, följde med Line hem och sen for vi ut och cykla tandemcykel. fan det härligaste som finns, love it!♥
Sen kom jag hem och då var det lite panik, skulle fara på träningen om typ en kvart och jag hade inte äte eller nånting. Men nu sitter jag iallafall och göra läxan, i tid för en gångs skull. Kanske hinner slänga in ett inlägg senare eller nåt. Om inte blir det imorgon.
å fyfan vad härligt väder det är förresten, hoppas det blir så här iallafall hela veckan ut om inte längre ;)


hehe, små sötnosar. vet

43

For iväg till Freja och var där med hon och Emelie en liten stund. Vi var väl mest ute och gick och sen satt vi vid datorn. Känner att jag inte kommer kunna somna ikväll för jag sov ju ganska så länge imorse. Men imorgon är det ju skola, vill inte vill inte vill inte. Men måndagar brukar gå ganska så fort ändå. Först språk sen musik, engelska eller nåt sånt lunch och so, hehe och där brukar det inte bli så mycket gjort och sen slöjd, typ bara engelskan som är tråkig. Så att det går snabbt, fast det sa jag ju. Men nu ska jag fortsätta kolla på ballar av stål.
godnatter.


hihi mina små sötnötar ♥

42

Har inte hunnit blogga nånting idag eftersom jag sov till kvart över 12, sen så åt jag lite frukost och sen var det bara att åka iväg på matchen. Vi förlorade med 2-0. Aja, sen så for jag hem och har nyss ätit och vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Nån som vill hitta på något roligt? Har ingen lust att bara sitta hemma, för då blir det datorn hela kvällen. Nu ska jag blåsa håret iallafall. Bloggar mer sen. :)



41

Har verkligen ingenting att skriva. Kom iallafall hem från Emma för en stund sen. Vi har väl typ inte gjort något speciellt. Pratat och sen varit ute och cyklat lite. Ska väl snart sova för jag är redigt trött och så är det ju match imorgon, askalas. Kände att jag blev lite hungrig, hehe. ska väl hämta nåt att äta, bloggar kanske mer sen eller så blir det imorgon.

xoxo



την καλή αίσθηση που πήρα στο στομάχι μου όταν είδα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια

40

Sitter hemma hos emma nu och vi vet inte vad vi ska göra. kom med nåt förslag? :)
mötte henne runt fem ungefär, sen har vi bara varit ute och gått, handlat lite godis och sen cyklat iväg till henne.
askalas väder idag ju.
har typ bafra suttit vid datorn, inte orkat blogga eller nåt. gick ut en stund på altanen och fotat lite tråkiga saker. ni får se bilder sen när jag kommit hem :)
men nu ska jag vara lite social.
pusshej ♥

har ingen bild heller :(

39

Det borde fan vara förbjudet att ha så jävla tråkigt som jag har. Emma ta och kom hem nån gång dååååå. Men tog fram min älskade canon eos 20d för dig som undrade vad jag hade. Orkade inte gå ut så jag tog nåt godishalsband och lekte lite.


men nu ska jag gå ut i solen och göra nåt, de andra bilderna får ni se sen.
puss

38

Godmorgoooon
Vaknade för ungefär en halvtimme sen.. det är så jävla jobbigt att ha den där tandställningen när jag sover för jag vaknar alltid av att det gör ont som fan i munnen och så måste jag ta ut den, och sen ibland kan jag inte somna om. så vart det idag. bara om ni ville veta. men så jag gick väl upp och åt lite frukost. okej ska jag vara helt ärligt tog jag med mig den ner till datorn så att jag kunde lyssna på lite musik medans. hehe
men nu ska jag gå upp och kolla lite på tv.
pusshej


jag vet att ni ville ha en bild på mina älskade converse. ♥ hihi, nej men jag måste ut och fota så jag har nåt att bjuda på :o

37

Eftersom det är ett gäng med små söta smurfar som läser min blogg, så tänkte jag fråga.
vilka är det som läser min blogg?
ni kan kommentera här nere, annars blir jag blöt på kinden.. :'( hihi nejdå, är lika glad som vanligt.

juste kom och tänka på idag när jag och emma var på stan, hon gjorde min dag helt och hållet.
vi är på väg ut från stadium när vi går och pratar med varandra, och så kollar hon på mig och ser inte skylten som är framför henne så hon går rakt in i den. haha åherregud vad jag skratta. hihih emma sötnos. :'D kanske inte låter speciellt kul men det var det, gick och skratta jätte länge efter det. hehe

men nu tror jag att jag snart ska gå och lägga mig i min bäddade ( läs: obäddade ) mysiga säng.
GODNATT


en liten egobild fick ni också.

.....


..


......


otti ville att den här skulle synas på min blogg, * host * det är väl bara att lyda henne.. annars kanske hon tvingar mig att göra som den där killen med ormen gjorde som jag skrev där nere :|
hehe okej, jag kanske inte talar riktig sanning där.


den här med.. kan ju inte säga nåt annat än att hon är förjävla söt den här ungen :D





36

Roligt jag har när jag sitter och spelar in videosar när jag sjunger till du är så yeah yeah wow wow, och den där vill ha dig i mörkret hos miiiiiig. riktigt bra minnen med dom där låtarna kan jag ju säga.
ska väl snart sova tror jag väl. är inte så trött faktiskt, bara i mina små fossingar som har gått och gått idag. tantvarning på den där meningen!
kom på att jag inte kan dansa runt så mycket mer i mitt rum just ikväll.. såg grannarna mina var ute, och dom ser rakt ner i mitt rum.. blir lite pinsamt om dom skulle ha turen att se. sitter härmed på min stol helt still. men nu ska jag springa på toa om ni ville veta.
PÖÖÖÖSSS'NNNNNN, hehe fjortiiiiwzzzz

ottilia,, säger:
jag såg på ett program en gång, då var det en kille som dödade en orm, tömde den på allt innehåll och kissade i den.. sen drack han kisset
hanna säger:
FYFAN VARFÖR BERÄTTAR DU DET FÖR MIG FÖRRRRR?!?!?!? NU KOMMER JAG DRÖMMA MARDRÖMMAR JU )))))':

tack otti, det är du som får vara uppe inatt och smsa med mig för att jag inte kommer kunna sova.. :(


att bjuda på sig själv var det ja. men jag orkar inte hitta nån annan bild just nu

35

Tänk om Gud var en oss
Bara en slusk som en av oss
Bara en främling på en buss, som försöker ta sig hem ..

hehe den som kommer på vad det här är för låt får en blöt puss mitt på munnen.

Kom förresten på att jag kunde ju ta mina gamla högtalare till min bärbara eftersom det inte är någe bra ljud i den här, gissa vem som har suttit och dunkat musik hela kvällen ? JO, inte jag..
hehe skoja, jag är trött. tror jag ska sova. men jag ska. iallafall vara med. emma. imorgon för att. jag vill det. tänkte vara lite sådär cool med lite punkter, lyckades jag ? NEJ.
men fick en liten söt bild på min älskade lilla kusin. hihi. han var så söt så :'))



han vart rädd för mig så han blev lite ledsen på ögat, annars så gick han runt och var glad över att se ut som en katt. hehe.


jag älskarrrrrrrrrr

34

vet inte vad jag ska skriva om.. har tappat fantasin lite. men har iallafall precis ätit lite mat och så har vi kusin & familj på besök. ska väl ta och vara lite social och inte sitta vid datorn- som vanligt.
längtar lite tills söndag för då är det träningmatch ute . askalas


den är fian har jag inte träffat på hela lovet. du får fan ta och komma hem nu!

34

Sitter och kollar på lite oc med emma. Var ju på stan idag, hehe det ändra jag köpte var mat och glass. subway först och sen b&j. nu har jag inte en endaste peng i plånboken, och det är ju ett tag till jag får pengar igen.. hehe, men det ska väl gå.
men jag bloggar mer snart, ska kolla lite mer nu.
pusshej



har inga bilder på emmas dator så vi får ta en sån här som ni redan sett.

33

efter fil, flingor, kladdkaka, vaniljvisp, några glas saft, gulaschsoppa, äpple, makaroner, 10 köttbullar, ketuchup, 2 mackor, medwurst, smör, massa godis, nyponsoppa, festis, vatten och massa tuggummin, (där fick ni förresten veta vad jag har ätit idag), träning och en massa datorsittande känner jag att jag har varit ovanligt nyttig idag, om man tar bort träningen då. men nu vill jag sova, fast jag vill inte gå och lägga mig. svårt det dära. jag vill inte gå och lägga mig men jag älskar att sova. babbelbabbel.. nu ska jag lyssna lite mer på melissa horn och sen bokstavligt hoppa i sängen. vet ni förresten att jag tänkte göra en bild till er med allt jag har ätit idag, men ändrade mig lika snabbt som idén kom. för latmasken kröp fram ur skalet, skinnet kanske det heter.
aja puss & godnatttt,
jag älskar förresten att jag kan sitta i sjutton timmar och nio minuter timmar och lyssna på underbar musik utan att röra mig ur fläcken, för just så lång är min lista. om ni ville veta liksom.


32

åh vad jag önskar man kunde he ut spotifylistan på en cd skiva och sen gå runt med den i min coola freestyle. (eller vad det hette, men du vet en sån där rund sak man kunde öppna luckan på och stoppa in cd skivan i)
eller juste det är 2000-talet, jag önskar man kunde ladda hem all min musik från spotifylistan och he över den på ipoden eller mobilen.
och det går ju. så det ska jag göra nu. har bara runt flera hundratals låtar, önska mig lycka till.


31

Juste det gick käpprätt åt pipsvängen med min engelska blogg. Bara om ni ville veta liksom.
byebye, hihi


sötare bild får man ju nästan leta efter ♥♥♥♥♥
ajuste, jag sitter och lyssnar på världens bästa låt på spottan också, ååhhh älskade spottan, i'm in love :')))

30

blev inte till att sova hos emma, har ont i magen så jag knappt kan gå. vet vad det är. Men jag vet att det kommer gå över till imorgon så då ska vi iallafall till stan och bränna massa penningar. Även fast jag bara har en 50 lapp i plånkan, räcker ju iallafall med bussen dit och hem. hehe
nu ska jag iallafall ringa mamma min och be hon stanna och köpa godis till mig. är assugen på det, kanske inte så bra när man har ont i magen.. men det är då jag är som sugnast :o
aja, pusshej


29

Sitter och har asbajs ont i magen. om ni ville veta liksom. tror jag är hungrig, ovanlig ohyes. kom hem från emma för cirkus en timme sen för den lilla filuren skulle klippa sig, ska dit sen igen och sleeeepa över. Vi får se vad vi hittar på för nå skojigt. Sen så är det träning igen, vet inte ens om vi har nån tränare, vet inte ens hur många som kommer, vet inte ens om jag kommer orka springa eftersom jag har så jävulskt ont i mina knän. och är helt slut i små bena mina. fick för mig att jag vill klippa av håret mitt med, men det vågar jag inte, och kommer absolut inte gör heller. men nu serrni så ska jag gå ner och hämta mina älskade hörlurar så jag kan lyssna på hur hög musik jag vill utan att skrämma livet ur dammråttorna.
pusshej, bloggar mer sen









å herregud vad jag vill tillbaka till spaninen, bara gå runt i kvällsvärmen och sen sätta sig och äta en glass.. åhhhhhhh, ge miiiiiiiig!

28


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?
ta klippor stack upp ut vattnet, omgina av vitt skum.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
hårsprayeeen

3. Vad var det senaste du såg på tv?
andra avenynen

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
10.25, RÄTT !

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
tvn, och mina knäckande knän, müsigt

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
igårkväll, cyklandes hem från träningen

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
på teve eller?

8. Vad har du på dig?
mjukisbyxer linne kofta bh trosor strumpor, om det var så intressant 

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?
ja det gjorde jag, men bara för att du sa sådär kommer jag inte ihåg

10. När skrattade du senast?
alldelesnyss

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
hyller och annat skit

12. Har du sett något konstigt på sistone?
japp

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
askalas

14. Vilken var den senaste film du såg?
ingen jävla aning

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
en chokladglass med extra topping

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
vadå, att jag hatar att bada i sånt där äckelbadkar?

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
haha, alldeles för mycket för att skriva här :)

18. Tycker du om att dansa?
i mitt rum till askalas musik, ja.

19. George Bush?
vem är de? eheheh

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
gertrud och stig

dom tre som var kvar orkar jag inte svara på, heheh

nu sticker jag iallafall till emma, ciao!


orkar inte leta fram nån annan bild just nu. (:

27

Borde sova nu, sa för cirkös 2,5 h sen att jag skulle gå och lägga mig, juste när jag sa det dära kom jag på att jag har sett patrik 1,5. Aja bara om ni ville veta sådär. Sitter iallafall och läser en 7kt kul blogg som jag har suttit och skrattat högt åt i flera timmar, medans jag lyssnar på en låt som sööög, don't ask me why. Jag ska börja prata engelska i bloggen ? japp, jag som är såhära duktig på det, lovar att bloggen kommer bli roligare då, men nu orkar jag inte översätta allt det här på google, hehe ops.. nu vet ni min hemlighet. känner att detta bara blev ett virrvarr av konstigheter och att jag borde sova, yesbox så får det bli
godnatt blog readers 

har inga roliga bilder att bjuda på. du får nöja dig med denna väldigt tråkiga, okej den är inte tråkig rätt så söt ändå :')))


26

Sitter och kikar lite på andra avenyn. Tycker faktiskt det är riktigt bra, tack Freja för att du tvingade mig att se det förut nån dag ;)
Träningen gick åt skogen för mig tyckte jag. Sköt över bollen på gräsplan där det är nån meter djupsnö, kunde verkligen inte skjuta. Men imorgon är det träning igen, eller träning och träning. Vi blir fem styckna och står väl och skjuter typ hela träningen. Men kul är väl det med. På söndag är det iallafall träningsmatch ute. Askalas.
Imorgon ska jag äntligen få vara med emma ♥♥♥ Har inte varit med henne på 100 år. Sen så kanske jag ska sova hos henne med. Hihi. Nu ska jag iallafall kolla vidare på andra avenyn.
pusshej


se sicken söt liten bild jag hittade :')

25



såhär lättroade var vi i eftermiddag när vi hade absolut ingenting att göra, se och njut!




24

Sitter nu med malin och har precis provat det där pulvret. det var lite krångligt från början med till slut vart det bra. asnöjd med det. Har tagit mig ungefär en timme att skriva det här för att jag och malin har suttit och kollat i en 6 år gammal skolkatalog. Men ska ladda in lite bilder vi knäppt nu som ni får se sen.
tjaoooo


har inga bilder typ, ni för nöja er med den här :)

23

Sitter och väntar på att Malin ska vakna medans jag sitter och kikar på sommarkläder..
Fick något städryck och var uppe till två inatt och städade hela rummet och slängde massor med kläder i tvätten.
Och så kvart i tio, lagomt tidigt kom min kära granne ner och väckte mig och drog av mig täcket och peta mig på kinderna, hon tyckte jag skulle gå upp och inte ligga och slöa mer.



1:a på dalecarlia 2009, iår blir det gothiiiiiiia ♥


22

Har suttit och gått med i en massa helt värdelösa grupper på facebook för att jag har så tråkigt. Har ungefär bara suttit vid datorn hela kvällen och chattat, redigerat massa bilder och läst en massa bloggar. Seriöst det bästa som finns att göra. Blev iallafall ingen klippning idag. Får ta det nån annan dag. Imorgon ska jag iallafall vara med Malin, vi får se vad vi hittar på för roligt. Nu ska jag borsta tänderna och sen sova tror jag.
Vet att jag sa förut att jag inte skulle blogga någe mer men så blev det iallafall. Vet att jag har skrivit om helt värdelösa saker, men har man tråkigt så har man.
puss & godnatt


en liten bild jag gjorde för sisådär en månad sen kanske? :)

21


vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha

20

Vet inte precis vad jag ska skriva. Träningen var väl helt okej. Lite ovant att vara ute, märkte också att jag har jävulskt dålig kondis. Innebandyn ger inte mycket märkte jag ;) Ska träna imorgon igen. Askalas, måste ut och springa med nån dag. Får höra med Molly när hon ska ut så får jag väl hänka på då. Nu tror jag att jag ska ta och städa rummet om jag orkar. Ser ut som värsta bombnerslaget. Inte har jag packat upp några väskor sen Åre heller. Sen tror jag mamma skulle toppa mitt hår också eftersom jag inte har klippt det på snart ett år. Vill inte gå till nån frisör för då klipper dom väl av halva håret eftersom det är så jävla slitet. Sen imorgon har jag ingen jävla aning om vad som händer. Får se. Tror inte jag skriver någe mer idag. så godnattttttt


lilla johanna får stå för bilden, men bara för att jag längtar nå enormt till sommaren!

19

WIHO, designen och headern och allt sånt tjoffs syns äntligen! :D







bjuder på några lite smågulliga bilder :)

18

Kom precis hem från stan. Fick med mig det där -osis dust it och ett linne för 30 spänn. Malin följde med hem nu också så vi ska prova det där pulvret nu. Får se hur det blir.
Skriver mer sen efter träningen.




17

Ska fara till stan om cirukus två minuter. Kommer hem runt 4 kanske. Sen så är det fotbollsträning på grus för första gången i år. Askalas. Bloggar mer när jag kommer hem.


orkar inte leta fram nån ny bild, har lite bråttom. :)

16

Sitter och smsar lite och lyssnar på en låt jag har fastnat för. Typisk hannalåt. Ska snart krypa ner i min nybäddade säng och lyssna på lite musik. Tänkte bara säga att jag är sjukligt sugen på cola också. Men nu ska jag ta på mig sovtröjan stoppa in tandställningen och krypa ner under mitt mjuka täcke. godnatt ♥

Spåkulan säger: Dina drömmar är inte så orealistiska som du tror. Visualisera ofta och tro på framtiden.

Fattade inte riktigt det där. men okej.


15

Kom precis hem från en kväll med Freja. Har suttit och gjort en header och sånt grej. Vi höll på i cirkus 2,5 h. Men nöjd blev jag. Tack ännu en gång freja! ♥ Och när jag kolla nu när jag kom hem syns den inte. Arg jag blir. Men den syns för er andra verkar det som ?
Imorgon bär det iallafall av till stan med malin, vill ha ett par solglajer men vet inte om jag ska köpa det än. Får se vad det blir.
Nån som vet vad man ska göra om smileysarna inte syns på msn utan bara blir :) och sånt? hatar när man inte ser det. aja, nu ska jag iallafall bädda rent i sängen.
pusss


bjuppar på en sån där liten bild också.

14

Tack Freja för designen och allt! ♥


13

Kom hem från Åre för en liten stund sen. asskönt att äntligen vara hemma. Ikväll blir det till att vara med Freja. Får se vad vi hittar på för roligt. Nej nu ska jag packa upp väskorna och sen hämta nåt att äta.
Pusshej



bjuder på en väldans gullig bild på oss :')

12

Tänkte bara säga att jag har fotbollsträning ute på grus tisdag onsdag torsdag och är 7kt glad för det.
Tänkte bara säga att jag är 7kt trött och borde sova.
Tänkte bara säga att jag är väldigt ont i magen eftersom jag har ätit upp alldeles för många läkerol.
Tänkte bara säga att jag saknar min fina vän Freja nå enormt.
Tänkte bara säga att jag vill åka till thailand och stanna där.
Tänkte bara säga godnatt en sista gång.
Tänkte bara säga det här om ni ville veta.

11

Tror dagen har varit den bästa på hela året. Solen sken och inte ett enda mål på himlen. Hur underbart som helst. Börja åka inne i åre med molly pappa line och pelle. Men det var 7kt mycket folk. Så vid lunchdags åkte vi och åt sen åkte vi i tege/duved resten av dagen. Har fått väldigt mycket fräknar av solen som är här. Gulligt.. haha. Sen ikväll har jag suttit ute i kvällssolen och löst sudoku. Har fastnat för det. Mysigt som 17 var det när man hade hunden i knät också. Vill inte åka hem imorgon om det är så här fint väder.. Men skönt som fan ska det bli ändå.
Såg ett x antal hemska vurpor idag. Tur att när jag väl ramlar så ramlar jag när jag står still så det gör inte så mycket, hehe..
Den här kvällen kanske är den sista här i åre för den här säsongen. Blev lite ledsen på ögat nu.. :'(
Men nu ska jag hämta tuggummi.
TJING ♥

låten kan vara gammal, den kan vara ny. Jag har ingen aning. Älskar den lika mycket ändå.


10

Är trött som fan, vet inte varför. Känner bara för att gå ut och sätta mig i stolen och sova i solen. Har varit asbra väder idag. Har åkt lite med Line och Molly, mest borta i tege. Nu bränner det riktigt mycket på kinderna för jag har varit ute hela dagen. Tror jag ska sätta mig med molly och maja ( en liten söt tjej som bor granne med oss här uppe ) och spela kort nu. Har fått för mig att jag vill göra ljusa slingor i håret också, isånnafall blir det första gången jag färgar/tonar/slingar. Bara om ni ville veta liksom. PUSSHEJ

glad påsk förresten.


inget påskägg har jag fått idag heller. :(((






9



jag älskar't ♥

8

Askalas väder har det varit idag. Kom ut till backen runt kvart över tio. Alla andra nio. Åkte till halv tolv, tolv kanske? Sen så tänkte jag att jag skulle ut och åka mer. Men det blev visst inte så, för istället åkte vi till ica och köpte gottis som vi skulle ha ikväll tänkte vi. Men hälften är redan slut så vi får väl se om det finns något kvar tills ikväll. Längtar faktiskt hem en smula. Men eftersom vi inte är här så ofta så vill jag ändå inte hem.
Finns det någon snäll liten männska som skulle vilja ge mig nån miljon sådär bara. åka till thailand, shoppa massvis med kläder. Köpa en stuga. Åka till stockholm med bästa är inte ens hälften jag vill göra.


har fastnat för låten ♥

Spåkulan säger: Vill du bilda familj eller satsa på förhållande är det rätt tid nu


7

det finns verkligen ingenting att göra här om det är dåligt väder som det är nu. Det verkligen spöregnar och varje gång det blåser till riktigt ordentligt så gungar husvagnen. Så då kan ni ju räkna ut att det inte blev till att åka skidor idag. Har istället lagt massa pasianter. ( stavning? ) Hehe, tantvarning. Suttit vid datorn och kollat på ghost whisperer. Juste. Var ju till tandläkarn igår. Fick min tandställning som jag ska ha när jag sover. Hade den första gången i natt. Och fyfan vad ont jag har i käften idag, går knappt att prata. Men ska iallafall dit igen om ca. en månad. Blir stammis där ju. Hehe. Sitter annars och väntar på mat. Ovanligt? Det vankas bulgurpanna ala molly. Vi får väl se hur det smakar. Medans jag sitter och lyssnar på gamla sommarlåtar. snälla gud. ge. mig. sommar. nu.

och eftersom jag inte har några bilder på pappas dator så får ni nöja er med lite låtar som spelas ofta på min spotify! :)

 

 





och jag lovar er. snart.. snart så ska jag fixa en header. eller ja, inte jag fixar. men jag lovar er. snart kommer den :)

RSS 2.0