209

Hallå där kött och blåbär!
Sitter nu med min busiga vän Julia. Kollade på lite bilder sen typ i våras, har ont i magen för att vi skrattade så mycket :]
Vi har typ busat och varit ute med hundarna och ja. Julia tyckte att jag skulle säga att vi båda hade fått plockat bajs, haha min toka :)
Men har typ annars bara legat och kollat på one tree hill hela dagen, sprang fortfarnade runt i pyjamas när julia skulle komma . haha.  men nu ska jag vara lite rolig och inte sitta här och blogga, kanske skriver mer ikväll annars blir det imorgon . pussssssis.

208

Goddagens!
Vaknade typ halv 12 idag , klev upp till 12 typ . Har bara käka frukost och sutte vid datorn . Har ingen jävla aning om vad jag ska göra idag . Skulle väl typ fota molly en snabbis alldeles snart , Sen så har jag ingen aning om vad jag ska göra . Kanske kollar lite på one tree hill och gosar ner mig med täcket i soffan . Låter underbart !
Annars då hanna ?
Jo det finns inge annat än att jag vill bli frisk och få bort den här halsonten , men det är mycket bättre nu !
Men nu hör jag att det regnar , få se hur det blir med fotograferingen ;] haha. men pusshej!


döbbelhacka. i Löööve it

207

Springer runt i mitt rum i undärklederna och plockar kläder från lite var stans. är ju så himla varmt så man kan ju inte ha på sig nåt annat.
kvällen spenderade jag iallafall med julia jens och joel. haha skrattade så att tårarna sprutade gjorde jag. var askul. sen for jag typ hem och fika, alltså. haha ja, men nu ska jag fortsätta med städningen jag sen ska jag sova. så .. godnatt!

206

FFFFAFAFAFAN JAPAN VANN INTE :'(

205

Sitter och kollar på straffarna mellan japan - paraguay. Japan måste vinna ;]
Har typ äte och sånt , har jevla tråkigt. Nån som vill hitta på något?
Haha juste, fick precis höra från min kära syster att jag är konstig för ibland är jag asglad och skrattar åt allt, även om nån säger nåt dumt. Sen när jag är sur är jag verkligen sur, skriker åt allt och surar även om man säger nåt snällt. Haha, jadu. kan va så ja ..
´nej men nu ska jag kika vidare på straffarna, vi höres. pusshej!

204

Kass uppdatering idag. Kan bero på att jag har legat ute i solen precis hela dagen. Det förvånar mig att jag inte har bränt mig förutom pyttelite fram på bröstet. Har varit superduper skönt iallafall. Men nu ska jag äta något. haha, åt ingen lunch så är lite småhungrig. bloggar mer sen, hej. :]

203

ah tjenare. sitter med världens huvudvärk och har nå så jävulskt ont i halsen. Inte så bra..
Kan ta dagen lite snabbt, vaknade 12 klev upp och käka frukost och la mig ute i solen en stund. stack till julia, låg och stekte på hennes studsmatta, pratade och gungade. kom hem käka och åkte och va med moa och freja hos moa, gick runt och skratta och pratade, hade det askul. åkte hem för en timme sen för att jag inte kände mig riktigt pigg.
Men nu ska jag fortsätta kolla på dear john som jag kollade på igår innan jag gick och la mig. Vart alldeles för trött för att kolla vidare, så vi hörs sen. :]

202

Kom precis hem från Julia. Har varit lika mysigt att va med na som vanligt. Älskar att vi bara typ inte gör nåt och pratar iställe. haha :) Brukar ha typ asmycket att säga på bloggAn här men nu har jag ingen aning om vad. Haha. Men äh, nu ska jag ta och stoppa nåt i min mage - ovanligt. men pusshej!

201

Ny mobil - CHECK :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D
okej, hittade seriöst inte en enda bra.. kollade på sony ericsson t707 men då var man ju tvungen att ha 3, och det har ju inte jag. Så jag blev lite ledsen på ögat och köpte mig en LG ks360. Kanske inte världens bästa och snyggaste, men äh det funkar!


den rööööda.

men annars då hanna ?
jo, jag ska alldeles strax tanka in fett mycket musik i mobilen. fick ju ett nytt minneskort också, 4 gb . haha, sen så ska jag väl ta och testa kameran också . sen måste jag klippa gräset , som tack till pappa . haha , kul liv !
men vi hörs nån gång . hej !

200

måste. .  ... . gå. .  ..   och .... lägga    ..     mig.
haha okej, jag är inte ett dugg trött. men måste väl gå och sova ändå.
annars då, jo jag kom precis ut ur duschen . en tanke slog mig att jag inte var fräsch och skulle duscha och tvätta håret , älskar att duscha på natten ! lovelovelovelovie . hah , nej men . nu ska jag ta mitt pick pack och sova .
godnatt dudes . Och juste för fasen . 200nde inlägget !


egopic, we like :]


199

Bara för att jag har spenderat hela kvällen med dessa pojkar får ni lite finfina bilder på oss!






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥







happygirl :]

198

Tänkte bjöppa på lite bilder sen igår.





























197

Egentligen har jag bara lust att gräva ner mig i sängen med täcket över mig och se på film hela dagen. Men det är ju så fint väder så ja .. får se vad som händer .
Vaknade 10 idag.. skönt. Men klev inte upp förrän 11. Åt dunder frukost och lekte med vilmer. Åt massvis med gubbar och nu har dom åkt hem . Hoppas jag snart får åka iväg med pappsen och kolla på telefonier , men man vet ju aldrig .
Nu blev det så att jag ser film med systeryster ändå .
Vi höres .

196

Hallå där.
Sprang hem en stund från grannen medans alla vuxna gör mat. Haha
det vankas oxfilé och alla sortes möjliga potatisgrejer ^^
Förut idag har vi typ lekt lekar och käkat lunch och babblat på. Har lite bilder att visa också. Men nu ska jag nog ta på mig ett par långbyxor och gå över igen. Men vi hörs sen :]

195

Haha, hej.. . .. . .. 
jag har haft roligt ikväll. .. . .... . . .
jag har sjungit för hela malin's hus ungefär.. . . .. . .. ..
hehe, men nä. blev lite smått övertrött när vi hade käkat klart allt det där gotta så vi slog på typ lilla melodifestivalen 2005's låtar och sjöng in i en sån där fläkt som står på fot? haha jag vet inte vad det heter, men det lät asroligt iallafall, Haha fyfan vad roligt det var. Sen så åkte jag hem och har haft aptråkigt.
ska snart städa på mitt rum, ja mitt i natten. men jag vill icke sova! ska poppa musik och städa. låter finfint det. men det slutar väl med att jag somnar på golvet eller någeting :]
juste, ska knäppa kort på min bikini så kan ni få se imorgon eller nånting också!
midsommar imorgon och vi blir många iallafall. frädriks family och mosters family och vi . blir ju askalas det! ska väl spela brännboll och mysa. :')
nej men nu är jag hungrig. haha ska käka nåt och så.
men vi, vi hörs imorgon!


ibland kan man ju inte ha kuligare än såhär, hoho

194

tjotjenatjahejhejsan och allt som finns i den vägen.
Sitter hemma hos malin nu och tjockar i oss godis och cola. Lyssnar på lite dunkadunka musik också. heh.
men idag har jag inte hunnit blogga för först så var jag ju hos tandläkarn, sen kom malin och vi åkte och bada och sola, bränt mig som fan har jag gjort också. Sen så kom jag hem och åkte typ direkt till birsta. fick med mig en bikini, trosor och nån bh hem. Sen så kom malin igen och då funkade inte mitt internet så ja. :]
Men nu ska vi väl hitte på nåt! vi hörs sen ikväll eller imorgon. tjohopp.

193

FÖRSTA DOPPET - check!
Haha lite sent, men jaja. Först så mötte vi ju julia vid rännö, sen så hoppa vi i och fyfan vad skönt de va. Sen åkte vi bort till Dannes och köpta glass, träffa fredde och albin där så dom följde med oss bort igen. Sen snäll som jag är badar jag igen för fredde ville inte bada själv. Haha fegisen där :} Sen så åker vi typ till albin och är där. Sen så kom jag hem för en stund sen . Nu så ska jag typ kika tv'n och sen sova tror jag. Men nu har jag inte tid att skriva mer. Vi höres imorgon du. Nattinatti .

192

Jävlar vad duktig vi var, 1 och ett halft varv. gjorde jävligt ont i foten men äsch. Nu ska jag vänta på malin och sen möter vi upp julia och tar ett kvällsdopp. Fan vad skönt! Men nu kommer malin, vi hörs sen :]
förresten, GRATTIS JOHANNA! :D ♥

191

Sitter hemma hos Malin nu. Vi ska alldeles snart ut och springa, duktiga flickor här vettu. Idag har vi typ bara legat och solat på rännö och käkat glass. Sen typ hoppat studsmatta och fotat lite. Skön dag :] men nu ska jag fläta malins hår, skriver kanske mer ikväll . Får se om jag orkar. Hej!

190

Hej min fot gör ont hejdå.
Nä men seriöst, det vart 0-0 på matchen, blev fälld av en tjej så hela min fot är fuckad. Typ värker i den hela tiden och så. Spelade libro, var jävligt seg i benen. Inte nån bra kväll att spela match på, dessutom var solen ivägen så man vart bländad hela tiden! Sen så segade jag mig jävligt mycket i duschen också, expert på det jag. Tur malin skulle städa efteråt i omklädningsrummen så när hon och matilda städat klart var jag nästan klar. Haha segast.nu?
Men sen cykla vi hem, eller jag försökte så gott det gick med min fot. Sen så har jag smörjt in med tigerbalsam så det luktar mumma nu. Hiho.
Imorgon: Ska busa med malin, ska sola och bada om det blir bra väder. Sen kanske vi sover i tält med, får la se.
Men nu ska jag hämta lite vatten, bloggar mer imorgon. :)


189

Blöggtörka, med stort b.

Vad har du gjort idag då hanna?
Jo jag har sovit till 11, ätit, solat och ätit mer, packat ur väskor sen helgen och tvättat matchkläder.

Så nu sitter jag och fryser om fötterna, funderar på om strumporna och shortsen hinner bli torr till ikväll, väntar på att malin ska komma, även om det är en timma kvar.
Sen ska vi cykla bort mot thule för match, mot njuruna. och nu jävlar ska vi ta hem vinsten! Det sitter ju fortfarande kvar i kroppen sen helgen. Men nu ska jag leta hårspännen. vi hörs dude.



och ni kan förresten få lyssna på en låt som spelas 24/7 för min del. här

är förresten sugen på en ny lite somrig header, nån som är snäll och bäst som skulle vilja göra en åt mig ? :]

188














åh jag vill utomlands nuuuu! :(
antingen till indien grekland eller thailand , bara det är varmt och man blir bruuun och man kan badaaaa. åhh.

187

Någon som vill bli min sovkompis inatt ? Har superdupermegastor lust att sova i tält.

186

rOLiG dag jag haft. naat. har typ sovit ute müsigt, fotat, suttit ute i solen, kollat på mobiler. SKA KOLLA RIKTIGT EFTER MIDSOMMAR, kanske blir det att nån följer med mig hem också, vem vet :D:D:D:DD hjälpt mamma med maten, beställde kycklingsallad mumsi. saknat min pojke har jag också gjort ♥ Men nu måste jag hämta laddaren till datoooorn. VI höres.


hödikkk , älskart'

185

Eftersom jag har såhär ----> tråkigt så kan jag ta helgen i lite mer detaljer.

Fredag: Malin kom och hämta mig 14.15 vi åkte till ullsäter i hudik och spelade match mot bollstanäs och förlorade med 3-0. Surt, men jaja. Var kvar där tills nästa match då vi mötte järrfälla. Vann med 1 eller 2-0. Jag malin och johanna åkte till campingen. När vi kom fram gick vi och duscha och sånt. Efter vi ätit och sånt gick vi och hämta upp allihopa, emma jennifer kajsa therese isabelle malin johanna och jag. Vi drog oss ner mot stranden och spelade wolleyball, lite handboll och satt på bryggan och hade mysigt. Sen vart det för kallt och myggigt så vi gick tillbaka, då satt vi oss i emmas husvagn och spelade kort och smällde i oss godis och chips, drack också upp en hel saft flaska. Men roligt hade vi. Sen så gick vi och la oss.

Lördag: Vaknade 09.20 så åt frukost och gjorde oss klar. Åkte bort på ullsäter där matchen skulle spelas mot selånger. Där vi vann med 1-0. Åkte hem mellan matchen och käkade och sådär. Sen mötte vi delsbo där vi vann med 1-0, tror jag.. Aja sen åkte vi och köpte mera godis. Rättare sagt nästan ett kilo. Haha. Så vi kom hem och käkade och åt glass och jordgubbar. Sen så spelade vi lite kort och sånt. Sen gick vi och köpte mer glass. Hehe, efter vi käkat upp den fick vi sällskap av issa. Medans jag och malin hade catfight i buskarna. Det kommer nån bild på det längre ner. Sen försvann malin till jennifer och emma. Dom försvann så johanna jag och issa letade dom och gav upp rätt så snabbt. Precis när vi skulle gå in och borsta gaddarna och sånt så hör jag emmas skratt. Blir typ asrädd och hittar dom under husvagnen. Haha, hur fan får man idén ? Aja. Typ går och lägger oss halv 12.  Vi är duktiga. Men somnade halv 1.

Söndag: Vaknade 09.10 gick upp fixade oss och peppade för match- final. Kom och blev upphämtade och kördes till glysisvallen. Satt och peppade och värmde upp. Blev fotade och sånt. Fick ställa upp oss sådär riktigt och gå in på plan i led och sen sa dom namnen och allt. Haha, men det var kul. Spelade final , första mål av emma. Ryste i hela kroppen av glädje. Kände att det här tar vi hem . Sen kom tesse och gjorde andra målet och det var nästan slut. Sedan hörde jag världens roligaste kommentar på fotbollsplan . " Alltså snälla, skynda er. Shiiiet min mormor är ju snabbare" Jag och Malin brast ut i skratt, haha. Men sen kom slutsignalen och vi hade vunnit. Typ vart asglad och sånt där såklart. Blev fotade och fick medaljer och "pokalen", eller en get rättare sagt. Haha, men a. Duschade och tjoade med malin och johanna. Åkte hem, åt först på frasses. Mumma.. Men sen åkte vi hem och jag typ somnade på sängen.

Asbra helg!
















sådärja. Nu har ni lite mer bilder..


Och vad ska hanna hitta på idag då?
Jag har ingen aning, har lust att åka på stan. Men jag har inga pengar. Inte ett enda öre! Antar att jag får hitta mig en kompis och göra nåt, eller så lägger jag mig ute i solen och solar lite, för första gången i år. Men vi får se, nu ska jag ta på mig lite kläder och göra mig lite fräsch . Vi hörs när vi hörs :)

184







lite bilder sen finalmatchen. nu ska johanna hem så jag ska ta mig nåt fika och sen får ni mer bilder.. om jag orkar. Men annars hörs vi imorgon. och ja. bilderna är tagen härifrån.

183

Nu har jag varit en duktig flicka och klippt gräset.. bara framsidan dock. Sen så ska jag och Johanna hitta på nåt bus. Har ingen aning om vad, har lust att vara ett helt gäng och typ göra nåt. Men jaja, får se.
kände nu att jag luktar sådär killigt gott om händerna, typ bensin blandat med nåt. åh älskar lukten. hehe. Men nu ska jag kila, hejhopp!

182

Nu så är jag hemma med en guldmedalj i handen och ett stor leende! Gick ju asbra det här. Helgen = me likiee.
Har väl inte så mycket mer att säga, bara att jag är förjävla trött. 5 matcher fotboll, inte så mycket att göra när man är libro och inte har så svårt motstånd kanske. Men trött är jag ändå.
Ska lägga in lite bilder sen kan ni ju kanske få se nån från min och malins catfight i buskarna. HAHA! men nu ska jag kila.
hej.

181

Nu åker jag om cirukus.. en timme. Kommer ju inte bli något bloggande i helgen, blir fotboll för fulla muggar istället!
Nu ska jag kolla om jag har med mig allt och packa ner lite småsaker. Sen så måste jag ta på mig lite andra kläder och sätta upp håret. Men ska skynda mig lite nu. Vi hörs efter helgen!

180

Nuså..
Allting packat, renbäddat i sängen, håret tvättat, benen rakad, ögonbrynen noppad, ska nu gå och göra inbakta flätor i mitt långa korta hår. Kommer antagligen se ut som ett troll imorgon, men äsch, stoppa i mig fika och till slut hälsa på john blund. Vi hörs nån gång imorgon innan jag åker. godnatt!

179

tjatja, orkar inte blogga. kan säga att jag har hunnit varit iväg på birsta en sväng på morgonen. Kollade på utemöbler med mamma, jag är cool jag vet. Kikade på en ny mobil, köpte lite kläder som kommer längre ner och ett par nya foppisar, riktiga crocs vettu ;) Sen så måste jag börja packa, har bara hunnit till packlistan än. heheeehehehehehehwhehghrt, jag har tråkigt. Men sen ikväll tar jag och malin och kolla på f95's match på thule. Får se när jag bloggar next gång. vi hööörs.

Sämst bilder, men jag orkar inte anstränga mig, höhö.





haha, blev liten. men jag orkar inte ändra, men ett linne/tunika och en svart kofta. :]

178

Sådärja..
Sitter och väntar på min sockerkaka som är i ungen just nu. Kalla mig tjock, jag överlever nog. HEHE. du ska bara höra vad jag tjockat i mig idag också.
Vaknade halv 12, hur skönt ? Gjorde mig klar och städade lite och så, stack sen till Freja. Hon gjorde sig klar sen tog vi cykeln ner till dannes, köpte glass. träffade på fredde där också, prata med han en stund. Sen åkte vi till ica och köpte godis. Satt sen på rännö och stekte i solen, då var även olivia och julia med. Åkte sen hem till henne och hämta cykeln, stack hem. Bytte om städade lite till och stack sen på träning. Kom hem käkade tacos duschade och gjorde allt sånt. Sen har jag kollat lite på fotbollsvm och chillat. Wiho. Men nu ska jag alldeles snart ta ur min kakaa. Mumsi.
måste börja slänga ner allt i tvätten också så det blir rent till helgen. bajs, jag orkar inte. men måste. hajdo

177

godnatt.. nej men nästan. Är 7kligt trött och ska snart sova tror jag.
Matchen förut pratar vi inte om.. heho. men vi förlora, bara att glömma och ta nya tag till helgen. Och juste. jag ska bo i husvagn med johanna och malin ( och johannas föräldrar såklart ) . hur kul? kommer bli asroligt det. Mycket skratt kommer det bli, har jag redan räknat ut ;)
Men nu kallar sängen. Vi hörs nån gång imorgon, först så skulle jag vara med freja. 7kt längesen. Sen så har jag träning. Men vi hörs nån gång efter det. godnatt.

och nej.. ingen bild idag heller. =(

176

Hallo där. Ska snart börja packa tills matchen, och käka lite maaaat.
Idag vaknade jag halv 9, ovanligt :o men jag låg kvar i sängen till kvart över 10. Müsigt. Sen så gjorde jag mig klar och sen tog jag tag i tvätten och mitt rum . Sen stack jag och va med joel calle albin och alle en stund. Älskling åker ju till turkiet i två veckor senare idag :( ♥
Men nu till helgen är det cup. Askalas! Det jobbiga är väl att vi inte bor kvar utan åker emellan varje dag, i 1 timme. Men låt gå då. Jag SKA spela fotboll! Kom på att jag måste svänga förbi Emelie med hennes shorts, och att jag måste få tillbaka min kofta. Haha. Tokigt. Men nu ska jag kolla på fotboll! Elfensbenskusten - portugal.
Vi hörs när vi hörs.


175

är det bara mitt spotify som inge fungerat på halva dagen? drygt värre, men nu ska jag lyfta mitt arsle och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. godnatt sweeties.

174

Alltså nu vill jag har riktig sommar! Sena varma roliga soliga sommarkvällar tältnätter bus skratt bad, mys helt enkelt. åhh ge mig det nu! Värmen skulle ju inte vara helt fel heller.

173

nu får ni inte retas, men det är förns nu jag märker att euro vision blablabla.. vinnaren än lena med satellite. Hade aldrig hört låten trodde jag.. men det är ju den jag sitter och lyssnar på varenda dag. Haha, smart tjej här!

172

sitter just nu och pratar lite på skype. Haha, eller lyssnar mest ;)
Har lust att göra något ikväll, har bara suttit vid datorn hela jävla dan. Vet knappt vad det har vart för väder idag.. Men det kan ju vara mysigt att sitta nere i källarn en hel dag också. thiho. Men nu ska jag ta och glutta vidare på en sida, vi hörs dudes.

171





















lite bilder sen förra helgen tills igår. kändes välbehövligt att ni får en bildbomb eftersom dom senaste inläggen har varit bildlösa.

170

Fullt upp igår så jag hann inte blogga. Men nu så!
Vaknade ju upp hos emma runt halv elva tiden. Sen så stack vi till alle och sen kom joel. var där, sen åkte allihop hem till emma, spelade buzz och kika på film. Stack sen hem, slängde i mig mat bytte om och åkte på träning. Kom hem duscha , sen kom malin och julia. Kan säga att jag skrattade mig igenom hela kvällen, roligt hade vi. Sen åkte dom hem och jag somna. Bra dag.
Sen nu idag så vaknade jag halv elva, och så har jag bara duschat, ätit och gjort mig klar till.. ingenting. har inte nån jävla aning om vad jag ska göra idag. Nån som vill hitta på nåt ? hiho. men nu ska jag kolla bloglovin. hörs sen nån gång, puss.


varför kan det inte vara lika varmt nu som det var då för? =(

169

Sådärja.
Nu har jag och emma proppat i oss en B&J massa pimpim och lite dricka. Nu så ska vi kika på one tree hill, sen så kommer väl vi ligga och prata lite också och sen slocknar vi väl.
Förut ikväll så stack vi till julia, där malin redan var. Sen så åkte vi till alle och var där. Sen så åkte jag och emma hem och hämta pengar och stack sen til statoil och köpte gotta. Men nu kallar tvn, vi hörs imorgon. Pusshej!

168

Är hemma hos Emma nu. Hon sitter och äter så jag passar på att låna datorn :] Ska väl hem alldeles snart så ska jag äta och packa, sen åker jag tillbaka hit. Sover här gör jag också, mysigtmysigt. Var ju ett tag sen jag var med flickan :)
Vi har typ suttit lite vid datorn, varit ute och gått i regnet, cyklat hit, och sen bara pratat och sjungit singstar. Har lite ont i halsen efter att ha skrikit i micken.
Men nu kom hon tillbaka, snabb ätaren. Vi får se om jag hinner skriva något mer sen eller så har jag fullt upp. Men vi hörs dudes.

168

Det blev till att jag sov bort hela kvällen, inte blev det till att busa med nån men jag är jävligt trött och orkar inte göra nåt åt saken nu. En ny dag imorgon. Ska bjuppa på lite bilder sen idag iallafall.




vännen. ♥


men fan.. nu gick det inge mer, ni får lite fler bilder nån annan dag.

167

sommarlov, äntligen!
Efter avslutningen imorse åkte vi hem och åt, for sedan på studenten. Bara 6 år kvar. haha, ett tag iallafall.
Sen nu kom jag hem för kanske 1,5 timme sen och nu så har jag inte en blekaste aning om vad jag ska göra ikväll. Kommer säkert ett inlägg med bilder sen idag också, får hoppas på att det funkar. Men nu ska jag käka nåt och sen byta till myskläder. vi hörs, puss.

166

Nu ska jag snart käka lite jordgubbar och sen sova. Kan ta dagen lite kort och sådära.
Skola, sen hem till Emelie. Rännö, alle albin kom. Mötte Julia, åkte till mig, fredde kom, gick och spela fotboll, for till emelie. Sen hem, städa, prova nya plattången, LOVE. tränade, var kvar och prata lite med boysen, kom hem och nu ska jag äta jordgubbar och sen sova. Juste måste ladda batterierna till kameran och prova kläderna tills imorgon.
Hörs imorgon kväll. Pusshej, godnatt.

165

Tjatjena.
Är hos Emelie nu, ska snart gå ner till rännö och busa lite. Sen kommer typ julia alle albin ? har ingen aning om vilka det är som kommer.. men jaja.
skolan idag var skön, hade lite vattenkrig också. Hiho. men nu så ska jag kolla på nått jävla videoklipp som emelie skulle visa. vi hörs sen efter träningen, pusshej.

164

Nu så.. är jag hemma och ska snart sova. Är 7kligt trött.
Kan ta dagen igen i en snabb version.
Klassensdag eller vad man ska säga.. askalas!
med emelie, sen julia och sist alle och ted med. Vart lite tokigheter som vanligt, rüligt.
Kom hem åt, stack till julia. Gungade, pratade, vi mötte albin. cyklade, satt och prata. cyklade hem.
Helt okej dag om du frågar mig!
Nu så ska jag ta och borsta alla tänder och sen sova, imorgon är det skola och städning av skåp och all skit. Jobbigt, dessutom har plattången gått sönder. kriiis. tur jag har emelie ♥
hihu, men pusshej godnatt!

163

Sitter hemma hos emelie nu. Dagen har varit askalas. Vaknade halv 9 gjorde mig klar på en kvart sen stack jag till emelie. Vi gick på ica och sen åkte vi bort med moa till smedjan. När vi kom dit satt vi bara och prata en liten stund. Sen så skulle vi ha ankrace med små söta ankor. hihi, kom 9 / 25. Hiho. Sen så åt vi hamburgare och strips från resturangen där. Asgott. sen så hade vi prisutdelning och sen så var det klart. Skön dag, och jag var så häääär nära på att ramla i vattnet flera gånger men jag klara mig.
Men nu ska jag vara lite social med emelie. vi hörs sen. puss.


hiho, min sötfia ♥

och förresten, va med på veckans blogg på hennes blogg.

162

En nyklippt hanna åker strax till match.
Klippte jävligt mycket på håret och är askalas nöjd. Blev liiite kortare än vad jag hade tänkt mig men hur som havers så vart det asbra. Jävulskt skönt säger jag bara! Hästsvansen blev inte sådär jobbigt lång nu heller. Hiho.
Nu ska jag packa det sista sen sticker jag iväg och möter johanna och malin så bajkar vi bort på thule. matchen börjar 19.00. kollalala!
men pusshej!

ni får en bild på håret nån annan dag för nu orkar jag inte knäppa nån :D

161

klänning - CHECK
jeansjacka - CHECK
äntligen klar. hittade det 15 minuter innan det stängdes så det var riktigt bra!
Sen fick jag med mig lite benskyddstape hem också, välbehövligt. Nu så ska jag för en gångs skull sätta mig och kolla på tv.
pusshej.

160

Ska snart platta mitt hår.. igen. Har man en syster med vattenballonger går det inte alltid bra. Sen ska jag och mor åka till stan. I hopp på att hitta en klänning tills fredag, då det är avslutning. Jag längtar.
Idag var det skola , ovanlig att jag skriver det. Spanska, spel.. slutade tidigare- Musik, slutade 20 minuter tidigare- Engelska, film- Lunch- So, film- Slöjd=brännboll.
Väldigt skön och slapp dag.
Har förresten bestämt mig, mitt hår förblir kvar och det åker bara av så mycket som det behövs. 5-10 cm kanske?


jag bryr mig inte om era kommentarer, sköt ditt så sköter jag mitt. PUSS.
och förresten, kärlek till pojken där.




159

alltså, kärlek till den här låten. Jävligt mycket minnen sen sommar -07. love.



158

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vaknade halv 11 idag, så vi gick upp och åt frukost och gjorde oss klar. Cykla en liten stund i brist på vad vi skulle göra. Stack sen hem till Johanna och var där och käkade lite och gjorde lite allt möjligt. Sen for vi på thule. Kollade först på dammatchen och sen p97. 0-3 och 1-1.
Sen kom jag hem och åt toast och stack sen på träning. Gick väl ganska bra ändå. Sen har vi match på tisdag, hemma klockan .. * kollar * 19.00. BE THEREEEE. Behöver pepppp! Hiho.
Juste ska klippa mig på tisdag också, antingen så klipper jag bara topparna och sparar ut mera. Men det är så otroligt jobbigt, blir tovigt på en gång och tar aslång tid att tvätta.. Eller , så klipper jag av mig håret typ 1,5 dm. Och klipper luggen lite snyggt, men då kommer jag säkert sakna mitt hår och ångra mig sen, eller så är det underbart skönt. Åhhhhsvårfotgba, beslutsångest.com eller?
Men nu ska jag ta och fundera lite mer, pusssiss.

157

Tjatjena. Sitter med Johanna nu och ska väl he upp xtra sängen. Förut ikväll så var vi med Julia, vi var mest ute och gick och cyklade. Gjorde lite småfilmer också, hehe. Men sen så for jag och Johanna hem och jag åt middag. hehe, klockan 11 jag veeetetetettetetkegk. Men nu så har vi precis sett klart på new moon, och jag ska gifta mig med Jacob. HIhi. Men nu ska vi gå. Hörs imorgon. Eller juste, vi skulle typ på torget en sväng också. var nån sak där. Haha. vet inte riktigt vad det var, men pusshej.


156

Sitter nu och väntar på att Johanna ska komma tillbaka. Hon kom förut idag och vi har typ hoppas studsmatta, varit och köpt glass, kollat på film. a walk to remember, och en liten bit på new moon. Sen skulle hon hem och när ungen kommer tillbaka igen åker vi nog till Julia. Så får vi se vad vi hittar på där. :)
Sov till halv 11 idag, ganska så skönt ändå. Vaknade upp med 21 olästa sms, och 2 missade samtal. ;o Haha. Ville bara säga det, och juste. Jag har bytt mobil nu också, fick nå psykbryt på min förra. Stängdes av hela tiden och var allmänt seg. Haha!
Men nu ska jag stoppa nåt i magen och sen fixa mig lite.
Vi hörs imorgon. Puss.

Och det går fortfarande inte att ladda upp bilder. Jag får nå dampfel. Asadfnöeägbåsjegs, byter till devote. Ja det ska jag gö. Nej men fan, less jag blir!!!

155

Precis efter att jag skrev förra inlägget tog jag en powernap på två timmar. Hur skönt som helst. Älskar att somna till lite sådära. Men sen så runt halv 9 kom Johanna och vi åkte till Ica för att köpa godis. Hiho. Men sen kom vi hem och satt ute på studsmattan och fick skrattanfall mest. Hehe, men sen gick vi ut och gick. Stötte på lite allt möjligt folk, Julia, Emelie, Emilia. Alle, calle. Jens, Emil och Wille. Stog och prata lite sådär med dom då. Sen så gick vi hem och satt oss och tjocka i oss mer godis. HEhe, sen hon åkte hem har jag typ kollat på film, duschat och suttit vid datorn. Sen imorgon ska vi bort och kolla på f95's match. Om vi är vakna då, thihi. Aja. Nu ska jag iallafall hoppa i sängen.
godnatt!

Men åh vad arg jag blir, det går inte att ladda upp bilder!1!!!!!!!1!1!!11!!

154

Fint väder det är ute idag... HEHE, men åh. tack jonathan för att du har smittat mig med det där -.-
Haha men iallafall. Jag bloggade ingenting igår. Kom på det när jag precis hade stängt av datorn. Men jaja.
Det var ju iallafall skola igår, sen spelade jag match med 95. Mötte heffners, vann med 3-0. Fick spela vänsterback, har inte gjort det nångång tror jag.. Men det gick jag bra eftersom vi vann. Och sen så stanna jag kvar och duscha och grejs och kom hem runt halv 10.
Sen idag var det skola, sen så kom jag hem för en bra stund sen och har typ suttit vid datorn hela tin. Men nu ska jag läsa littan granna.
Bloggar mera ikväll, eller så blir det imorgon.
PUss.


153

Nu så..
Bloggande ingenting igår, först var det skola till 2. Sen gick jag Line och Emelie till dannes och köpte glass. Sen så var jag med Emelie och vi fota lite och sen låg vi ute och stekte på hennes gård. Sen var det träning klockan 5 och efter det orkade jag inte blogga, eller jag hade det inte ens på tankarna.
Sen så idag var det skola, sen så åkte jag och mamma ut till birsta för att köpa skolavslutningsklänning. Hittade ingen, men hittade dock ett par converse. Kommer bild i nästa inlägg!
Sen så kom jag hem och bytte om och stack iväg på träning. Det var en väldigt lugnt träning och efter den så stannade jag Malin och Johanna kvar och kollade på p95/96's match. Och hade lite vattenkrig, och jag och Johanna vann helt klart! HEHE.
Men sen så åkte jag hem och åt och har suttit här tills nu. Men nu ska jag ta och välja lite kläder och sen så gå och lägga mig.
Imorgon är det långdag, sen klockan 18 har vi samling, 19 match, hemma. Kom och kolla!
Men jag bloggar väl efter det.
Pusshej.


RSS 2.0